Monday, February 27, 2012 | By: HIDAYAH HALIM

KENE POT PET POT PET NGAN NURSE....

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada suatu petangggg….aku yang ditemani hubby pegi Klinik Kesihatan Kuala Kubu untukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…untuk ape lagi…check kandungan lewwwww….slalu tu aku pi sorang jekkk…tapi kebetulan hari appointment tu, aku ngan hubby baru balek dari Loqstaq…so merase la laki mak dokkkkkkkk tercongok keboringan nunggu mak check up....huhuhuhu….

Mase timbang berat kannnnnnn….skali berat aku naek 4 kilo lebih daaaaaaaaaaaaaa….nurse pon hape lagi…pot pet pot pet pot pet…tapi kire tahan lagi la dapat nurse yang pot pet pot pet tapi leh gurau2 lagi…ade sorang nurse india nehhh….klau korang dengar sore dia, mesti rase cam nak penampo jekkk… giler nyaringgggggg….pastu melantun-melantun cam meroyan…naseb la bukan dia yang consult aku… kang tak pasai2 aku yang meroyan balek ke dia kangggggg….hahahahah…

Bile masok kat satu bilik lain plak…masok2 jek nurse tu tros suruh aku baring kat katil….aku pon ikot arahan jek laaaa…elok letak kepala jekkkk….si nurse yang nak check aku tu tegor….

Nurse    :  Puan dayah oiiii…selera sangat ke makannnnnn….??

Aku        :  Ha ah la nurseeeeee….nak wat camne…anak yang nak makannnn….hahahahah….

Nurse    :  haaaaaaaaa…ye la tuuuuu…saje nak selamatkan diri….padahal diri sendiri yang kuat melantak…

Aku        :  gulpppsss...kecoh arrr ko nurseee…!! (dalam ati je laaaa)

Nurse tu kate aku kuat melantak…?? Nampak cam aku ni rakus jek kan bab2 makan nihhh….arrrggghhh…fedulik hape akuuu…yang bab makan tu satu hal….bile tgk HB aku….maken turun lagi laaaaaaaaa kene bebel ngan nurse tu….aku pon penin gak nak kasik naek HB nehhh…rasenye kerang tu da bkilo-kilo aku makan…buah pon cam2 jenis aku sebat…tapi berat jek naekkkk….HB turun….ermmm…cane ehhh…?

Bile nurse tu bagitau akibat2 klau HB aku maken turun….seram gak akuuu….

3 comments:

dee said...

total berat skrg bape??kihkihkih...

HB rendah ek??klu pregnant baby boy mmg slalu gituuu..hehehe..taking care!!

GEODAIA said...

Berat skabg..?? 60 plus plus jerrrrrrrr..huhuhuhu..wehhh btoi ke klau peknen bby boy hb jd gitu..? Ko dulu camtu ehhhh..hahahaha

dee said...

aku nye HB dulu ok jek, sbb baby gurl, kannn...muahaha...(malas nak layanzzzzzzz...)