Tuesday, January 3, 2012 | By: HIDAYAH HALIM

Weehhuuuuuuuuuu...entry new yearrrrrr...!!!

Giler semangat wat entry sempena tahun 2012 neh...aku baru jek pas setel keje untuk sesi pagi neh, so layan la wat entry jap eh...amacam korang nye coti2 ujung tahun 2011...?? aku coti2 syok jekkk sebab dapat dating2 ngan hubby...gini la klau pasangan jarak jauh ni kannnnnnn...bile dapat jumpeeeeee tu rase cam baru je nikah semalam...berbunge-bunge...wawawawawa...korang geli-geleman tak ngan statement aku tu...?? aku fedulik hapeeeeee...hahahahah...

Dalam pade dok syok sangat coti2 tu ade gak ar kesah tak bestttttt...

27 Disember 2011 - aku ngan hubby balek loqstaq sampai sane pon da tengah malam laaaaaaa...sok cam biase kete parking depan umah...tak kan nak parking kat pekan rabu lak kannn... (giler koooo)

28 Disember 2011 - aku pi la keluaq nak pi amek barang dalam kete mase tu lebih kurang kol 11 pagi...bile aku tgk kete aku, aku rase cam nak meroyannnnn...kete aku KENE CALOR BAEK PUNYERRRRRRRRRRRRRR...aku ingatkan sebelah kete jekkk...ropenye KELILING (SATU KETE) hokeyhhhhhhh...!! time tu aku da tak bleh nak pkir...barang yg aku nak amek pon aku lupeeeee....

Mase tu aku lari pecot 100 meter tros naek bilik melompat atas laki aku bertujuan nak kejotkan dia dari tido (melompat atas dia tu sekadar rojak mak bee...nak sedapkan ayat...sedap ke...?? hahahaha) gilerrrrr koooo mau pengsan laki aku kanggggggg...okey okey stop melalut jappp....aku sampai jek kat laki aku time tu kannnnnnnn...ayaq mata ayaq hinguihhh da berambu-rambu dahhh....mengadu sambil kesat2 ayaq mata & hinguih tadi kat baju dia...huahuahuahua....disebabkan terkejot berok dia tros turun bawah tgk kete...

Ishh..penat la nak citer panjang2...so dipendekkan citer nehh...setelah dibawak bincang ngan penjaga budak2 yang buat tu kannnnnnnnnn...dorang akan bertanggongjawab...total nak cat balek satu kete aku tu 1300 hengget...disebabkan depa tawar-menawar ngan laki aku yang baek ati tuuuuuu, so tpakse la kitorang tambah skettttttt (sebab nak jage ati jiran2 katenyerrrrrrr)...depa cam tak mampu la nak tampong sampai seribu lebih tuuu...aku pon kurang pasti nak REDHA ke nak PASRAH...uhukkk...

Naseb baek la pak metua aku baek ati bagi pinjam dulu kete dia...maceh ye bahhh...jasemu ku kenang....skang ni kete aku masok workshop kat loqstaq...this weekend kene la balek sane lagi nak hamek plak kete kesayangan aku tuuuuuuuuuuu....so kesimpulannyeeeeee...malas la aku nak simpulkan...huhuhuhu...

4 comments:

dee said...

hai, makcik berhinguihhhh..sedih bace kisah ko ni..(sedih ker??hehehe..)

baek tol bagi diskaun kat jiran tu,kannn..bagus2...moga bertambah2 rezeki korg nantiii..insyaAllah..

GEODAIA said...

Da tak kuase nak sedih.. Sedih itu menyusahkan.. Hahahahah..so kite enjoyyyyy..enjoy la sangatttt..baru nak nyimpan ASB aku tu ngan riang ria, gini lak jadinyer..

Yang bagi diskaun tu laki aku..aku tak tlibat ngan sesi discussion dorang tu..bior laki2 je discuss..huhuhuhu

dee said...

wahhhh...masyuk la ASB kannnn...heheheh..kira ok la tu,..nmpk gak le ke mana duit tu digunakannnn..kikikiki...

GEODAIA said...

Takde maknenyer masyukkkkk..awai2 da kene keluorrrrrrr..kikikiki..