Monday, July 11, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Bowling Tournament IKBN Peretak

1 Julai (Jumaat) bebaru neh IKBN tempat keje aku wat tournament boling kat Selayang Mall...biase nye asal jumaat je pas punch out aku mesti da calo balek KL...tapi disebabkan game malam, so tade la aku thegeh-hegeh nak balek aritu...seb baek la gak Dee ngah coti2 mesia & ngan rajennye mai lepak kat kuala kubu... sonok la skettttttt....ehh bukan sket...sonok banyakkkkkkk...kihkihkih...

Since aku keje kat sini, ni la baru aku btol2 dapat bermaen ngan riang ria...klau takkkkkkkkkk mmg donia aku kat opis pastu balek umah...bohsan okehhhhh...mase kat shahputra dulu gaye idop aku balance keje ngan riadah...syiokkkkk...aku mmg kurang suke idop neh kejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jek...rimas..rimas....

Game malam tuuuu....DENGAN TAK SENGAJE nyeeeeee aku merangkol title johan kategori wanita & pemain terbaik wanita....OMG...!! aku klau kalah, tak rase maluuuuuu...tapi bile menang tu yg rase malu gilerrrrrrrrrrr...rase cam nak letak muke neh dalam tong sampah...hahahahaha....

Mase kat shahputra luuu...aku mmg rajin join boling tournament...tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ranking aku antara yg tercorot...shahputra ramai player hebat...disebabkan da biase kalah, tu yg bile TERRRRRmenang, rase cam nak lempang2 diri sendiri..mane la tau mimpi kannnnnnnnnnnn...boleh gitu...?? ahakss...

Da setel smua malam tu, aku ngan dee tros gerak balek Ampang...di kala tengah malam tu kami meredah hiway MRR2 sambil aku ditemuramah oleh dee yg bertanyekan tentang perasaan aku apabila dinobatkan sebagai johan & pemain terbaek...aku rase cam nak cekik2 jek minah tuuuuuuuuuu....keje nak nganjen aku jekkkkk....kohkohkokohkoh...

6 comments:

dee said...

kahkahkah...first time aku dgr org malu sebab TERRRmenangggggg...mmg giler la org tu..muahaha...

nape ko tak mintak aku lempangkan ko ari tu??baru ko tau mimpi ke realiti..heheheh...

GEODAIA said...

nak wat camne kannnnn...org tu kawan pon ngan org gilerrrrrr...kahkahkah..

stakat ko yg lempang aku cam tak rase hape...baek takyahhhhhh...hekhekhek...

dee said...

kesian kawan ko tu..tak baek ckp dia giler...kikikiki...

ape2 pon, ikhlas dari pndangan spek gua, lu main mmg...boleh tahan la mlm tu...boleh la dikatakan terbaek la gak..hahahaa..

GEODAIA said...

lu yakin ke ngan spec lu tuuu... mane tau spec lu tu da rosak kerrrrr... hahahahah...

dee said...

lempang laju2 ngn spek gua ni kanggg...baru lu tau kehebatannyaaaaa...kehkehkeh...

GematriA™ said...

keje kt ikbn peretak eyh?