Saturday, May 7, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Maxis vs Celcom

Aku dari zaman blajo dulu mmg dok pakai nombo Maxis...bebaru neh aku wat line Celcom lak atas sebab2 tertentu...salah satu sebabnyeeeeeee aku kan dok kat kaki gunung tak brape nak gunung, bukit tak bape nak bukit...line Maxis kat situ bapak la terokkkkkkkkk...mase mule2 keje situ mmg aku dok ingat nak pakai celcom coz member2 kat ikbn dok bagitau celcom kat situ ok dari maxis...

Mule aritu aku ingat nak potong jek Maxis bile da ade Celcom neh...tapiiiiiiiiiiii bile dipikir-pikir jenoh ar plak nak inform kat member2 yg aku da pakai nombo baru...so aku decide biar je laaaaaaa...pakai je la 2 2 nombo... cume agak rimas sebenanye bile ke hulu ke hilir kene bawak 2 tepon....aku rase cam leceh gilerzzzzzzz...skang neh klau kuar kekadang aku tinggai jek 1 henset kat umah....

Zaman aku blajo dulu ade la 2 3 nombo aku gune...time tu takde hal bawak bape tepon pon....tepon time tu yg jenis klau baleng anjeng...anjeng leh koma seminggu...ekekekek...skang ni da tak jiwe ar jap2 check tepon yg ni...jap2 check tepon yg tu....hurmm...

4 comments:

dee said...

ce baling anjeng guna henset baru lu tu...hehehe...

GEODAIA said...

da baleng da ritu...anjeng tu siap gelak guling sambil bkate "tak tatet ponnnnnnn"...kojjaq kan anjeng tuu...

~ Ija ~ said...

oit.. nnt ko tolong aku jawab questionnaire.. tapi ko anggap mase tu ko still pakai maxis.. hihihi.. nantikan kemunculannyerrrr..

GEODAIA said...

Ok jek..no problemo..pe2 ko bgtau balek kat aku takot aku x sedo kewujudan questionnaire ko tu..hehehehe