Friday, May 6, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Mak...Mama...Ibu...Amma....Mommy & sewaktu dengannye

8 Mei 2011 adelah same dengan ari Ahad same dengan jugak HARI IBU....di kesempatan ini, saye yg bgelar anak ingin mengucapkan Selamat Hari Ibu kepadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

 Mak saye...Puan Zaiton Zainal Abidin (tengah) yang dah banyak bsusah payah membesarkan saye & adek2 yg banyak songeh & "baek2" belake...kikikiki...insan yg paleng setia mendengar segale rintihan & aduan rakyat anak-anak yang agak cengeng (kadang2)...sentiase memberi kate2 semangat & nasihat....

Okehhh...tidak dilupekan my future MIL (mama) yang kiut miut, Puan Zaiton Hamid (name same ngan my mak gituuuu) yang berada di Loqstaq (Alor Setar)...semoga sentiase sehat & kiut selalu... =)

Juga kepada mak2 sedare saye yg berade di kampong mak long, mak ngah, mak lang, mak tam, mak chaq, mak tah (adehhh...sempot sebut sorang2...heheheh)....ok la..ok la...senang citer untuk MAK2 SELURUH DONIA....LUV U VERY STRONG FOREVER....muah...muah...muah....

3 comments:

dee said...

smpaikan salam & ucapan slmt hari ibu kat mak ko...

utk lu, sbg anak yg "baek" & loqlaq...slmt hari ibu gak la..hehehe..

GEODAIA said...

hahahaha...same gak ngan ko...sampai salam hari ibu kat mak ko ehh...skali ngan mak jiran ko ke...bakal mak metua ko ke...tak kesah laaa...

dee said...

muahahahaha....giler hoverr ko niiiiii....

geleng kepala klu mak & future MIL ko bace blog ko ni...hehehe...sengal tahap gabannn...