Wednesday, May 4, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

1 da lepassssssssss...!! wawurrrrrrrrrr...!!

Yeahhhhhhhhh...!! ari neh lepas sudah satu presentation aku yang bertajuk seperti di bawahhhhhhh....

ni aku tunjuk slide depan sudahhhhhhhhh....tajok personaliti neh agak sinonim bagi aku sebab mase ngajo kat Shahputra dulu pon mmg aku dok ngajo subjek Personality Development....cumeeee...bile aku kene wat presentation depan orang2 yg same level ngan aku, membuatkan care aku ngajo sedikit kekok...tapi Alhamdulillah penilai bagi komen yg boleh wat aku tersenyum legaaaaaa...camne pon aku kene polish up skill ngaja tu lagi dan lagi dan lagi dan lagiiiiiiiii....

Da setel presentation untuk teori...ade 2 lagi presentation untuk amali plak...first amali aku isnin depan...ni aku  sebenarnye ngah cube try test siapkan b4 this weekend....ye ar kannn....weekend bebaru neh siyes gua cakap luuuu mmg ilang kebahagiaan di hari minggu....tensi noxxxx...

Yang aku seronok plak kan ngan kursus pedagogi neh....cam aku penah citer sebelom ni kannn...aku blajo multimedia...blajo cam ne nak shooting, video editing, teknik CGI....pastu kannnn...dalam kursus ni kitorang datang dari macam2 bidang kemahiran...ade bidanggggg...

  • Kecantikan
  • Automotif
  • Food & Beverages
  • IT
  • Kejuruteraan Awam
  • Elektrik & Elektronik
  • Jahitan
  • Air-cond
So...spanjang 3 bulan kat sini cam2 jenis kemahiran la yg kitorang blajo...daripada presentation yang kitorang wat, secare tak langsong wat kitorang tau macam2 elemen dalam bidang2 tuuuuuuuu...

Ok mase berjalan begitu pantas...sok da khamis da ehhh...pastu jumaat...yahooooooooooo....!!

6 comments:

dee said...

wah...tahniah...tahniahhh...so, pas ni joli sakan la ek,...hehehe..

nnt lu wat filem guna teknik CGI tau...lu wat cite.,MERONG SETIA WANGSA...kikiki...

GEODAIA said...

nak kate sakan sangat tak laaaa...tapi bleh laaaa sakan sket2...kikikiki...

ape baranggggg...tak best langsong MERONG SETIA WANGSA...gua nak wat cite TAMAN RAKYAT MERGONG... ngehngehngehngeh...

dee said...

huahuahuahua...poyoooo...HERO & HEROIN dia gua tau dah...lu tak yah citer pon takpe...kehkehkeh...

GEODAIA said...

hahahahahah...da tau bagosssssss... tak yah susah2 gua nak cite...lu tgk je di pawagam bdekatan nanti... wakakakak...

dee said...

tak tgk pon gua dh tau jalan citer nye...hohohohoho....

semuga sukses laaaaa.....hehehehe...

GEODAIA said...

ok...gua cube wat cite tu jadik box-office...hahahahah...