Tuesday, May 3, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Keje Vs Menjoyah...

Huarrggghhhh...!! ngantok nak mam hokehhhhh....cam aku kabo ritu la kannnnn....coti 3 ari tapi aku idop kat umah tu ngan keje2 aku laaaaaa...siyes tak cukop tidoooooooo....dalam keserabutan wat keje2 yg tak setel lagi sampai ke sudah tuuuuu...bagos gak dee datang lepak2 kat umah aku....ade gak member leh ajak borak... mak abah aku balek penang tgk cucu kesayangan...tinggai la aku ngan adek laki aku...tapi adek aku tu cam ade tak de jekkk...almaklum je laaaa..budak bujangggg merayau je keje...

Ari ahad tengahari dee da ade kat umah aku...tapi aku kabo ke dia siang dok umah jekkkkkkk....malam baru kuar menjoyah....syok nye KL ujung minggu baru nehhh...lengang siottttttttttt....kirenye klau aku nak pecut sampai 250km/j takde hal...ekekekek...nipu beno aku ni kannn....ehee...malam tu kitorang kuar pi wangsa walk...makan2...konon pastu nak window shopping...tetibe lalu depan karoke tingin plak nak melalak...si dee tu ikot jekkkk...sejam tu aku melalak sorang2 hokehhhhh...dee plak keje dia amek gambo & video aku pastu jadik tukang pilih lagu...kikikiki...tak penah2 aku straight nyanyi sejam sorang2 gitu tauuu, sampai saket rahang aku nehhhh....aje gilerrrrrrr....

Smalam (isnin) dalam kol 10 pagi aku ngan dee kuar pi bekpes kat mamak kat ngan umah aku then tros tunjuk jalan kuar ke highway kat minah tuuu...ntah bile nak ingat jalan pon aku tak tau laaaa...kuikuikuikui... Pastu aku tros balek umah sambong wat keje sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la dekat2 maghrib.... time tu pale aku da bdenyot-denyot cam nak pecah...da la nak balek shah alam plak malam tuuu... adoiiiiiiiii....

Lepas isyak aku tros siap2 sarong jeans & jersi England aku....pastuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
AKU TROS TIDOOOOOOOOOOOOOOOO
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
motip aku bsiap-siap bagaiiiiiiiiiiiii...??
-
-
-
-
-
-
-
yang aku tau kol 11.30pm alarm aku bunyik jek aku nak bangunnnnnnnnn..cuci muke tros blah balek shah alam...tak yah da pkir nak sarong2 baju dahhh...mmg saket pale aku da lege time tuuuuu....tapi time bawak kete nguap sesaje laaaaaaaaa...da la kat radio lagu tak best langsong malam tadi...aku nak nyanyi pon tak de mood...lagi la aku ngantokkkkkkk...tapi seb baek selamat smpaiiiiiii...klau tak selamat idok lew aku wat entry nehhh...hikhikhikhikhik..

4 comments:

dee said...

suke sgt memaksa diri kamu ni...klu tak larat, tak yah le balik mlm tu gak..ish...ish...

aku bukannya tak ingat jln kuar, cuma tak confident je...hahahaha....

GEODAIA said...

mak aku pon cakap gitu gak smalam... tapi aku nak balek gak...pasaipa tau...?? pasaiiiiiiiiiiiiiiii klau aku bsiap dari ampang da tentu2 aku kene bangun sebelom subuh...rugi ar tido aku...hahahahah

dee said...

eiiiiiiii...berkira nye...bab2 tido pon leh berkira bagaiii....sgt menghargai masa tido nampaknyeee...haiyaaaa...

GEODAIA said...

huishhhh..mestiiiiiiiiiiiiiii...tido tu kan nikmat...idop ngah single neh tido puas2...kihkihkihkih