Monday, May 16, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

HAPPY TEACHER'S DAY

Sempena HARI GURU hari ni kannnnn.... bertalu-talu mesej masok kat henset aku wish HAPPY TEACHER'S DAY...mak terharu noxxxxxx sebab kebanyakan yg nganto mesej tu EX-STUDENTS SHAHPUTRA aku duluuuuuuu...

Di kesempatan ni....nak wat ucapan gak laaaaa....Selamat Hari Guru kepada Abah tersayang (Cikgu Halim) & semua guru/ustaz/ustazah/pensyarah & seangkatan dengannye yang pernah mendidik saye dari tadika sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la universiti...kepada rakan2 pengajar @ Shahputra & Institut Kemahiran Belia Negara Peretak...tak ketinggalan kepada sesape pon yg secare tak langsong menyumbangkan walaupun sedikit ilmu, TERIMA KASIH ATAS ILMU YANG DICURAHKAN....

Kepada students & ex-students yang disayangi...TERIMA KASIH ATAS SEGALA INGATAN & UCAPAN...semoga dengan ilmu yang dicurahkan dapat menjadi panduan & jalan untuk u all terus berjaya, InsyaAllah....



Nota kaki: i tak reply mesej u oll bukan sebab nyombong tauuuuuuuuu....kredit tak mencukupi...belom topup...kuikuikuikui...

2 comments:

dee said...

selamat hari guru, tok ketua...hehehehe...

takde kredit ker???huahuahua...kesian hang..

GEODAIA said...

Selamat hari guru gak utk luuuuu..

Gua malas ar nak topup utk 012 gua tuuuu.. Fokus ngan 019 byk skang ni.. Huuuuu..