Monday, March 28, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

WHAT THE **** !!

Sok da senin...so cam biase pabile malam menjelma aku pon kene la brambos dari ampang balek shah alam... beh kurang kol 10pm tadi aku pon memulekan pjalanan dengan tenang sambil mulut tkumat-kamit bace jampi doa mintak selamat sampai....

Tadi...sedang aku memandu sambil mendendangkan lagu Hey Ladies (Rossa), tetibe ade satu kete telah memangkah kete aku dengan rakus skali....seb baek aku terer slow jek...wat aku pon bantai laju gak...tak ke tak pasai2 kete aku ciom kete si bangang tuuu...maka dalam hati aku pon mule la menyumpah seranah dalam bahasa jerman campor bahasa banjar....(cam ne tu kan...??)

Agaknye owner kete tu atau aku gelarkan sebagai Si Bangang tu da tempah batu nisan kottt...takpe laaaa....da ready gamaknyeee nak "ke sane"....so bagi meredakan hati aku yg panas membara mase tuuu...aku pon kejar kete tu pusing volume radio sampai tahap bawah sket jek dari maksimum, then aku sambong nyanyi mengikot lirik tanpa sebaris ayat pon salah....so aku kembali rileksssssss....

Bile da sampai kat satu destinasi, jalan agak jem...aku anggap tu mende biase...KL kannnn...klau tak jem tak sahhhhhh....aku pon teros menyanyi dan menyanyi sampai ilang sore okehhhhhh....even jem tadi aku ok jekkk coz tak panas...tu pasal ari ahad aku mmg suke balek shah alam malam2....ok..berbalek pade jem tadi kann... ropenye ade accident....tiba-tibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....aku pasan kete Si Bangang tu yg da langgar kete orang....

SO...KLAU ANDA BERADA DI TEMPAT SAYE...APE PERASAAN ANDA BILE MELIHAT SI BANGANG TU...?? pkir la sendiri ehhhhhhhh....malas nak cite lelebih...huhuhuhu....

6 comments:

Mr Chot said...

saya sukeeeeeeeee

GEODAIA said...

bro...klau lu sukeeeee....gua nehh... sejuta kali suke brooooo... hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah (gelak kalah jin aih)

dee said...

lu sumpah ape weh??siap ade bahasa banjar skali....tak baek sumpah2 sgt...tapiiiiii...gua stuju ngn gelakkan jin lu tuuuuu....huahuahua...

GEODAIA said...

gua tak kan sumpah klau org tak wat gua...si bangang tu mmg layak di sumpah2...ntah2 bape ramai dok nyumpah dia malam tadi...tu skali kebabommmmmmmmmmm....ehee... (takmo gelak2...bdose... =p)

ily♥ said...

dayah...i follow u =P

GEODAIA said...

orait ily darling...tq... ~♥~