Wednesday, March 30, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Spam oh spam...!!

weh koranggggg....korang pasan tak skang neh dalam pesbuk macam2 jenis spam ade kannnnnn...korang jangan la cobe2 klik kat mende2 bangang yang tah pape kuar kat wall member2 korang especially yg video agak lucah keeeeeeee...romen wat mende tak senonoh tepi tangga keeeeeeeeeeeee....article yg cam pelik2 keeeee....bile korang klik tu laaa tetibe nanti kuar kat wall korang camneh Bedah like this link (contoh jek)... padahal korang tak click pon button like ke hape keeeeee....

klau ikotkan dari dulu lagi ade mende2 gini dalam pesbuk...tapi skang melampau2 sangattttttt....bile kuar kat wall  Bedah like this link, nampak sangatttttttttttt yg Si Bedah tu beria nak nengok link tu kannnnnnn....klau link2 biase takpeeeee....ni terang2 tu link lucah....tak ke malu Si Bedah tuuuuuuu....hahahahah

soooooooo...pesanan penaje ----------------------> JANGAN KLIK...JIKA TIDAK ANDA MALU....klik mende2 yg elok takpe laaaaa...klau mende bukan2 tu tak yah la yeeee...ihikkk....

5 comments:

dee said...

ye ke weh??nk torai klik la...kehkehkeh...

GEODAIA said...

klik laaaaaaaaaa....leh gua kutuk abes2...hahahah

dee said...

dh klik dh..takde ape2 pon...kahkahkah...ce lu try plak...haahaha..

GEODAIA said...

hahahha...tak hengen gua nak try2... takde pekdah...klau klik leh dapat sejuta nak gak... =p

dee said...

klu lu ingin MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN...sila la klik...bukan stakat sejuta lu dpt...berjuta2...hehehhe...