Saturday, March 5, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Selamat Pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....!!!

rase cam ceria jek pagi nehhhh...almaklum je laaaaa...malam tadi dapat jumpe cinta ati...huhuhu... (gedix la ko dayahhhhh)....ye arrrrr...jumpe jarang2 kannnnnnn....so bile da jumpe masing2 share la citer masing2...pot pet pot pet...bla..bla..bla..bla...prong preng prong preng....tet tet tet tet...tot tot tot tot....

sebenonye aku ngan mak ngah tunggu abah aku bsiap nehhh....abah klau bsiap mmg ngalahkan aku ngan mak....very the maskulin...so smentare tunggu jejake maskulin kesayangan kami tu bsiap aku hapdet la jap blog nehhh...actually v all nak pi umah aku kat kuala kubu nuhhhh....

ermmm...since aku pi kursus neh...aku tak balek2 umah aku kat sane....kang tinggai lelame berantu lak kanggggggg....so mak decide malam neh nak tido sane...leh la kitorang menjalankan xtvt bertadarus untuk menghalo jin2 & setan2 yg mungkin tumpang jap kat celah2 umah aku tuuu...ekekekekek....at least tenang la sket umah aku tu kannnnnnn....

adehhhh...nak ngomel lagi nehhh....tapi abah da siappp...ok arrr...nak gerak gerak gerabakkkkkk....cauuu...

4 comments:

dee said...

ceria ke nyahhhhh???setau aku ko mmg ceria alwayssss...mayb keceriaan berganda2 berjuta2 lemon, pas jumpe tunang,kannn..hehe...tambah plak dh dpt barang baekkk punye yg ko tunggu2,kannnn...(ye ke dh dpt??)...

akhir kate, slmt bertadarus..keep up ur good habit...hehehe...

GEODAIA said...

hahahahah..blom dapat la noxxxx... frust jugak nehhh...tapi takde hal...asal leh jumpe wajah kesayangan hamba...hahahaha...

gua ngah berusaha nak khatam lagi nehh...jom lumbe khatam...ekekeke...

dee said...

takpe2...sabo tu separuh drpd imannnnn....yg pentinggg...wajah kesayangan lu tu,kannn...hehehhe....

lumba khatam??kikikiki...gua nye dari ramadhan lps tak abis2 lagi ni weh..truk,kann..huhuhu...

GEODAIA said...

ala beb...tak kesah la since ramadhan lepas ke hape ke...tapi gua tauuu... lu cam ne...amalan yg lu wat tak putus2...lagi bagos cam tu dari tak buat kannn...hehehe..