Sunday, February 20, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Berita minggu ini...

Shah Alam, 16 Februari 2011 - memulekan claz ngan riang ria & gumbiraaaaa...claz mmg sangat enjoy almaklum je laaaaaa...dalam tu smua da tua2..oopppsss...bukan tua...tapi MATANG...matang kerrrrrr...?? ekekeke...dalam claz aku tu ade 20 org pegawai2 IKBN satu malaysia & stakat neh aku nengok dorang mmg happening...spanjang 3 bulan neh i back to student life...yg pentinggggggggggg...makannnnn...makan disediakan 5 kali sehariii...kekadang aku rase kenyang lagiiii...tapi rogiiiiiiiiiiiiii klau tak makan kannnnnn...ronjang jugak laaaaaa....

yang syiok lagi kat sini...hostel kitorang dapat sorang satu bilik...privacy gituuuuuuuuuuu....bilik pon selese...citer pasai bilik kannnnnn...first day aku kat situuuuuu...aku bleh plak ttinggai kunci bilik dalam bilikkkkkk...hadoyaiiiiiiiiii...careless carelessss....hape lagiiiiiii....menggelupor la aku wat larian 100meter (jangan caye lak) pi kat penyelia asrama...fuhhhhhh...seb baek dia tak byk songeh....heheheh...tapi esok tu bleh plak dia perli aku "ari neh tak tinggai kunci dah ekkk".... aku ponnnnn...mampu renyih jek laaaaaaa...huhuhu....

haaaa...ni la bilik akuuu.... =)

17 Februari 2011 - ari neh aku tak lunch kat kafe ciast...aku kuar mamam ngan mr. tunang & ustad madi...kebetulan dorang ade meeting kat uitm shah alam...aku sangat la excited dapat jumpe ngan sifu (ustad) yg dihormati & mr. tunang yg sentiase dirindui...kuikuikkuikui...pas lunch dorang tros balek kuantan...

18 Februari 2011 - yey yey..!! ari jumaatttt...!! tak sabo tunggu kol 5 pm...abes jek clazzz...bdesup aku start kete balek ampang...dalam 40 minit kemudian da sampai umahhh...time tu jem sket jekkk...hape yg wat aku tak sabo tuuuu...coz nak pegi datingggggggggg... yeeehaaaaa....mr. tunang turun KL lagiii (coti2 ari minggu)...padahal smalam da jumpeeee...smalam tu laennnnn...jap sangatttttttttttt...ari neh & weekend nak gi jalan2 carik pasai (membuang mase & duit)...ehee...

4 comments:

dee said...

lu ni kannn...seme mende lu nk tinggaiiiiii...alwayss carelesss..ce bwk berubah sket...huahuahua...

excited ek jumpe mr. tunang n ustad madi..smpai ponteng kls,kannn.....

GEODAIA said...

elehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...kate kat gua careless...der...lu ngan gua same jekkk... huahuahuahua...

helooooooooo...cantek skettttt...aku BLOM ponteng claz lagi stakat neh ehhh...tak tau ar pas2 neh... ekeekekekek...

*aku takmo da men ponteng2 nehhh... =p

dee said...

ooooooooooo..cam ade ati je nk ponteng ek...aku bagitau tn.aji ko kang....haahahah....

lu citer sket...mase bile yg gua careless??ce cite...ce cite...takde kannnn...gua tau dahhh...huahuahua...

Anonymous said...

salam kak..nak tnye akak amek vto ke kat ciast ni?