Sunday, March 6, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Susahnye nak wat pilihannnnnnnn....

Yang mana satuuuuuuuuuuuuu...idaman kalbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

yeeeee...inilah yg terjadi kepada akuuuu...keliru nak wat pilihannnnnnnnnnn...hmmm...tu la kann manusia cube nak carik yg terbaek....kekadang kite rase mende tu cam da terbaek...padahal hampehhhhhhh...owhhhhh...bagaimanaaaaaaaaa...bagaimanaaaaaaaaaaaaaa...!!

ni smua gare2 aku kuar ngan tunang kesayangan aku tadi laaaaaaa....ade la mende yg kitorang carik...heheheh...hape ingat aku neh ngah keliru wat pilihan kekasih ati kerrrrr...idok lewwww.... cukop la ade sorang tuuuuuu...kikikiki...

memandangkan mak aku da beletiaq itu ini pasai preparation yg spatotnye aku kene wat dari skang....aku pon da mule timbol kesedaran sivik untuk memulekan langkah...so ari neh la langkah kedua aku....langkah pertame aku da wat dahhh iaitu aku study (bace magazine...search internet & sebagainye)...

ape yg aku wat ari neh gi dating kat The Mines....kitorang pi sana pon sebab skang ngah ade festival untuk org2 cam kitorang yg sedang dalam pencarian...kitorang masuk jek festival tuuuuu...macam2 flyers kitorang dapat....mase tuuuuuuuuuuuuu...aku start penin...byk yg cantek2....gempak2....murah2....mahal2...pakej2 menarik & macam2 la senang citerrrrrr....

lepas wat satu pusingan....kitorang kuar jap dari festival tuuuu..amek angin kat luar....sambil2 tu nengok segale flyers yg blambak dalam tangan aku time tuuuu...then kitorang wat la meeting dalam 10 minit....tot tet tot tet tot tet....mr. tunang decide nak selesaikan at least satu "urusan"...so kitorang pon masok balek festival tu then booking utk "urusan" tersebotttttttttt...

fuhhhh...ade sedikit lega bile nmpak progress dalam misi pencarian nehh....idok lew mak aku bletiaq nanti kannnnnnn...ekekeke...untuk misi seterosnye tunggu sok luse nak calling2 orang survey rege utk mende len plak...ehee...

10 comments:

dee said...

wahhhhhhhh...akhirnyaaaa...congrats la derr...tu pon pas penat mak ko berletiaq,kann....huahuahua... truskan la ek ngn misi2 strusnyaaa..awai tak kaluttttt..hehehe..

GEODAIA said...

hahahahaah....awai tak kalot nohhh...aku bukan mmg suke dengo mak aku bletiaq ponnn..tu yg dok wat lengah2 tuuuuu...kihkihkihkih

echamrobben said...

eeeeeeee tunang xbgtaw! huhu..:) cpt2 la nk mkn nasi minyak ni..hehe

dee said...

aku bagi tau kat mak koooooooo....huahuahua...

ala, lu ni ckp je dok wat lengah2...padahal menggelabah bewak jugak,kan..tak mau tunjuk je,kannnn...hehehhe...ape2 pon..moga mudah le semuanya utk lu ek...gua plak yg xcited ni..hahaha....

GEODAIA said...

echam: klau bagitau pon cam la u datang...hehehehe...dont wory... kawen nanti kompem i ngan bro jempot smua dak futsal...datang jangan tak datang..datang jangan tak datang....hahahaha...

GEODAIA said...

dee: mau tak gelabah...tiap2 ari aku pangkah kalendar...hahahaha...

dee said...

kahkahkah..bagus2..lu kan ske lupe tarikh2 niii...heheh...ce upload sket kalendar lu tuuuuu....nk gak gua tgk...kohkehkohkeh...

GEODAIA said...

kahkahkahkahkah...upload kalendar...?? melampau amattttttt...

Ms.Masami said...

yeyeyey.... dah bau2an nasi minyak... :)

GEODAIA said...

kikikiki...doa2 kan la yekkk...