Thursday, March 24, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Aku dapat rase....

uhukkk...ari ni kannnnnnnnnn....aku pi claz pakai baju kurung moden peberet aku....baju tu style ade cutting la kannnnnn...mase aku nak sarong baju tu kannnnnnnnnn....aku rase baju tu cam maken ketatttttttttttt.....pastu kannnnn...aku teringat last week ade la 2 3 baju kebaya yg aku pakai pon rase cam ketat gakkkkkkkkk....uuuwwaaaaaaaaaaaa....

dulu aku penah rase cam nak berisi skettttttttttt....tapi bile aku rase cam baju2 aku pon maken ketat...tetibe takmo dah tanam azam nak berisi tuuuuuuuuuuu....risau nehhh....risau nehhhhh....ni gare2 byk tbongkang dari melompat la nehhh....haduiii...kene atur strategi nehhhh....buat la naek mendadak "sebelom waktu" payah lak nantiiiii...huhuhuhuhu....

paleng aku risau bile isi2 neh btambah kat part2 ttentu jekkk...owhhhh...tidakkkkkkkkkkkk...!!

6 comments:

shahiza said...

aiyok tatau...sape nk jawab ni..ciast ker ???

dee said...

tu la namanya rezeki...terima je la..kikiki..awat la lu ni risau sgt..setakat kembang 2 3 inci tu, ape ade hal...hehehe...

aien said...

ade ape hal kembang 2 3 inch bak kate cikgu dee hehe

GEODAIA said...

ida: hahahah...tu la kannn...aku rase ciast kene btanggungjawab la dengan "perkembangan" aku neh...kihkihkih...

dee & aien: 2 3 inci aku leh trima lagi wehhh...klau dibiar mau jadik 2 3 meter...kohkohkoh...

Mr & Mrs Chot said...

paham2 sendiri dh la jgn sampai sama besaq ngan mr bullet dh la kekekke

GEODAIA said...

klau sama besaq pon pa salahnyaaa...baru la cam pinang dikunyah2...ekekekek...