Friday, February 4, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

tetibe plak jadik gini...

ni yg aku nyampah nehhhhhh...len yg aku nak wattt...len yg jadikkkkk...aku neh asalnye nak tuko background jekkk....dah tu abes smua tunggang tbalek da nehhh...ishhh...ni klau aku nak godek2 blog neh kasik kemas mmg sehari suntuk ngadap pon blom tentu setel...

walopon skang ngah coti kongcipacai, nak repair blog aku neh adelah perkare paleng malas aku nak wat...eeeeeee...abeh comot da blog aku nehh...huh...

lantak ko la blogggg...

4 comments:

dee said...

wahhh...revolusi baru ke nyah??kikiki...

tang atas skali tu dah cun dah...huahua...but, u need to make a renovation la sket..hehehehe....

GEODAIA said...

hahahahah...aku nak wat mende len sebenonye wehhhh...tak reti aih nak explain lagu mana...

ishhhh...aku sangat tak suke ngan background blog aku nehhh...tak kemas..hat ataih tu suka laaaaaa... ekekekek...

Pian`z said...

ala nyah kau tengok t2ksp punya blog putih berseri...hahaha

GEODAIA said...

jap..jap...nak try tgk...bseri sangat kerrrrrrrrrrrrrrr...hahahah...