Monday, January 31, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Entry b4 tidoq...

Di kala Kuala Kubu Bharu sedang dilanda kesejukan yg agak mencecah tahap beku....idong aku pon asek sok sek sok sekkk....dok dalam umah pon aku pakai stokin & sweater okehhhh...bukan demammmm...tapi terase cam kat Ostolia mase musim salji (macam ar aku penah pi ostolia)....

Aku neh jap on jap off update entry kat blog nehhh....klau nak ikotkan citer...blambak-lambak mende aku leh citer tapiiiiiiiiiiiiiiiii...mase sunggoh jelez ngan akuuuu....sampaikan nak sing in jap pon tak blehhhh....ish...ish...ish...so sebelom aku masok tido nehhh....juz nak share beberape citer je la ehhhh....
  • BTUNANG - well dalam tempoh yg sangat baru dalam btunang nehh, hubungan kami stakat neh maken berbunga-bunga...hahahahah...gedik gilerrrrrrr....malas nak komen lebih2...cume aku harap kami dapat tempuhi LESEN P ni dengan coollllllllllll....baek dia @ aku....jenis tak suke layan mende2 remeh....byk mende aku nak pkir....so diri ini sangat2 bsyukur mempunyai tunang yg tak banyak songeh...heheheh
  • BIZI - walopon agak bizi & kekadang agak stress ngan keje....care aku nak release tension ngan berpesbuk...tak pon mase dok wat keje tuuu, pasang lagu kuat2 pastu melalak la puas2...pade aku menyanyi adelah terapi untuk akuuu....sambil tu leh memantapkan vokal...hakhakhakhaktuihhh...
  • MAKAN - disebabkan keje aku neh asek meeeeeeeeeeeeeeeting jekkk...pastu plak asal meeting mesti ade makan....soooo...takde istilah lapoooo....memang idop kat sini selain meeting, mentekedarah mmg antare agenda utama....dalam laci kat opis memang aku spare stock cikedis macam2 jenis....asal byk keje ngunyah mmg mende wajib...dah laaaaaa...kat sini aku tak bsokan langsong...ermmmm...riso gak tetibe badan naek mendadak....
  • MASAK - sejak aku dok umah senirik nehhh....abah ngan mak la yg belikan segale barang2 dapor untuk aku....abah aku neh sangat particular bab2 makan nehhh...dia kurang bkenan aku dok makan luar....dia nak aku masakkkk...so bile segale mende utk masak da ade neh rajen gak ar aku masakkkk...stakat makan sorangggggg...masak cincai sudahhhhhh...janji kenyangggg... huhuhuhu....sekali sekale aku terase nak makan fast food, paleng dekat pon KFC...korang tau kat mane...?? kat Batang Kali...ade laaaa dalam 20km kottt...kat KKB neh tade satu pon fast food okehhhhhhhhhhh...kesian aku kannnn....
  • TIDO - disebabkan aku takde geng nak beronggeng kat sini....balek jek keje aku wat la keje2 umahhh...tu je la care nak exercise ponnnn....then pas isyak layan tenet jappp pastu kekadang kol 10 aku da tido....bosannnnnnn....sebelom nak tido tu aku flashback ar kenangan2 mase kat shahputra duluuu...sampai tbawak-bawak dalam mimpi la gua cakap luuuuuuu....kihkihkihkih....
sooooooooooo...cukop la tu entry kali nehhh...krohhhhhh...krohhhh...krohhhhhhh.....zzzzzZZZzzz

4 comments:

dee said...

weh..ko lupe ke ko kan penah gi ostolia mase tahun 1983??

LESEN P...jaga merit ek..kehkehkeh..

nnt aku buka MCD kat KKB...pastu, mlm2 leh ar kita kuar gi ronggeng slalu...huahuahua...

GEODAIA said...

sengal...1983..time tu aku jadik embrio pon blom lagi heh...kikikiki

mesti kene jage merit...untuk mase depan yg cemerlang, gemilang, terbilang...(ade kene mengene ker?)

nanti klau lu bukak fast food kat sini mesti name dia McDisah kann..?? muahahahah...

dee said...

lu tu mmg ske ckp mende yg takde kena mengena...huahuahua...

mst la McDisah...takkan la aku nk letak nama,McDayah...tak best & confirm org tak mai kangg...kikiki...

wawadave said...

haha..geli kapla lutut aku baca korang pnye songeh.. truskan..