Sunday, January 23, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

Separuh jalan memiliki & dimiliki...

wif my future MIL

ecececece...title nak jiwangggggg....kasik can la kat akuuuuuuuuu...huhuhuhu...

okehhhh...aku takmo menceceh tak tentu hale....pe2 pon spoloh jarik aku susun kepade kengkawan yg mungkin terkecik ati ngan aku (hambe Allah yg serbe kekurangan neh...)...ni aku baru nak habaq la nohhhhh...bebaru nehhh 22 Januari 2011 (Sabtu)....aku da selamat btunang ngan jejaka pilihan ati...ceewahhhhhhhh...

sebeno sebeno sebenonyee...rancangan ptunangan kitorang dibuat dalam mase yg tlalu singkat menyebabkan aku agak menggelupur nak setelkan itu ini...ari isnin sampai jumaat aku mmg tak pkir langsong pasai psiapan btunang coz keje banyak gilerrrrrrrrrrrrrrr kat opis okehhhh...so sabtu ngan ahad je la mase paling sesuai...aku balek ampang...dari pagi sampai ke malam aku wat sgale hantaran dengan bantuan mak tersayang...tq makk...i luv u very stronggg...

untuk majlis ptunangan tu aku kurang pkir psiapan diri senirik...yg aku pkir hantaran nak kasik kat pihak laki & makan minum tetamu jekkk....sooooooo...segale mekap kerrrrrrrr...baju kerrrrrrrrrrrr...tu kurang penting bagi akuuu...bolehhh...?? yg penting majlis bjalan ngan lancar...disebabkan agak kalot...aku decide...aku mekap sendirian berhad....baju plakkkkk...aku redah jek pakai baju dinner yg patotnye aku pakai mase dinner Shahputra...disebabkan hajat tak kesampaian nak pi dinner tuuu...sooooooo...aku pakai la mase majlis btunang aku baru nehhhhhh....senang citerrrrrrrrr...

justeru itu...kepade yg tsentap ngan berite ptunangan aku nehhh...jangan la amek ati tauuuu... btunang jek kottttt....nanti mase nak kawen jangan risauuu....mesti aku bagitau punyerrrrrrr... okeh..okeh..okehh...peaceeeeee....

Ehhh...ni gambo sape plak nehhhhhh...?? lagi mau tanye kannnnnnn....gambo tunang aku laaaa... ecehhhh...kekok ar plakkk...dulu boypren...skang tunang...auwwwwww....

da la wehhh...malam da nehhh...sok nak keje...pi tidoq.... =p

11 comments:

maimeimoimui ;] ♥ said...

miss dayahhhh ! sebillion tahniah dari kitorang bebudak OM part 4 !! sweet gilaaaaaaaaaaaaaaa !! hahaha

-mai :D

dee said...

lama tak komen kat entry lu..kikiki..

tak tau la kali ke bape dh ucapan dr aku ni..tahniahhhhhhhhh...hepi 4 both of uuuuuu....semoga dipermudahkan utk ke fasa strusnya..fasa memiliki & dimiliki sepenuhnya...

GEODAIA said...

mai: wahhhhhh...tq darling..tq...!! sampaikan salam i kat smua part 4 yg noti2 tu yekkk...heheheh...miss all of u damn much...muahhh...

GEODAIA said...

dee: takpe derrrrrrr...gua terime jek bape byk pon ucapan dari luuu...lu kan sahabattttttt...ekekek...tq..tq..

~ Ija ~ said...

yeahhhhhh dah bertunang!!! tak lame lagi boleh join grup kami.. hiihih

GEODAIA said...

yeahhhhhhhh...InsyaAllah bebbb... tahun neh jugak aku isik borang join group korang....hahaha..

aien said...

tahniah dayah hehe slamat menjadi bakal istri yek hehe

aien said...

saya buat xperiment kentang hehe

http://aien-hidupindah.blogspot.com/2011/01/experiment-kentang.html

noorsafone said...

salam hidayah...bakal pengantin bagai pinang dibelah dua...

GEODAIA said...

wsalam...tq for ur wish... =)

mayunmayun said...

lup u both !