Wednesday, January 12, 2011 | By: HIDAYAH HALIM

1st entry utk tahun baru...

walawehhhhhhhhhhh...aku ade blog ropenyeeee...baru aku pasannnn...huhuhu...ermmm...aku skang ngah gile bekeje dengan jayenyeeeee....jaye ker...?? ntoh lewwwwww...tiap2 ari aku meeting rase cam dari pas punch in (8.00 am) sampai la aku punch out (5.00 pm)....caye tak..caye tak...?? tak caye sudahhhhhhh....ekeekekke...tade la sampai cam tu kannnnnn...tapi sejak masok tahun baru nehhh...meeting memanjanggggggggg....kematu pungkoq hangpa tau dakk dok lama2....

klau korang kate keje gomen ni senangggggggg...hehhhhh...silap besoooooo lewwwww....klau demam nak amek MC pon riso...dok memikir keje kat opis okehhhh...tu klau aku laaaaa... (saje nak tunjuk cam dedikasi...hakhakhakhaktuihh...)

dalam kebizian nehh....bile aku dok rehat dalam seminit dua...teros teringat moment2 bekeje kat Shahputraaaaaa....rilekssssssssssss jekkk...ade mase petang2 leh men futsalllllllllllll...men netballlllllll...men volleyballlllllllll...pastu leh ngulo pi EC Mall...ooopppssss...tlebih sudahhhhhhhhhh....kihkihkihkih...

kat sini keje..keje...keje...meeting..meeting..meetinggggg....nak dating my lovey dovey jaohhh... huhuhuhu....ade mase rase cam pale hotak neh jadik slowww jekk...cam komputer masok virus tuuuuuuuuuuuu....cam ner care aku nak format virus2 dalam palet hotak aku nehhh...?? haaaaaaaaaaaaaaaaa....aku pasang lagu kuat2 dalam bilik opis aku tuuuuuuuuuuuu...pastuuuuu aku pon melalak la skaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....lalalalalalalalalalalalala.....

so kesimpulannye...aku ngah lapo...babai..nak pi masak....

2 comments:

dee said...

org penting...takde lu tak bersinar bak suria meeting tu kang..hahaha...

bila aku dok je kat ofis..teringat kat lu...camne tu??huhuhu...weh...dulu lu ske ngulor ke??ish...ish...tak baekssss tauuu...

GEODAIA said...

hahahaha...sengal ar luuu...

dulu gua mane ade ngulo2 nehh...tak reti aihhhhhh...hahahaha...