Friday, December 3, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Mampu ke aku...??

Aku skang dalam proses muhasabah diri...mencari kekuatan & kelemahan diri ni....aku tau aku ade kekuatan aku sendiri...tapi kelemahan aku terlalu byk....tu yg membuatkan aku takot nak pikol tanggungjawab sebagai Ketua ni...mule2 aku masok keje baru nehhh...aku da nampak dugaan & ujian yg bakal aku tempuh...ermmm...

Mase aku wat entry neh...emosi aku agak kurang stabil...tu pasal aku tak kuase nak wat lawak bangang cam slalu...harap maklum...

Lepas satu...satu hal len plak aku kene ngadap...ni baru peringkat awal....klau da lame2 nanti aku tak tau ar kan cam ne...cam lipas kudung agaknye aku kene bkejar-kejar...aku bukan nak mengeluh pasai keje2 yg aku kene wat...ni da mmg tanggongjawab aku...lagipon ni rezeki yg Allah bagi...cume aku tertanye-tanye ngan diri sendiri MAMPU KE AKU NAK PIKUL TUGAS SEBAGAI LEADER niii....?? LAYAK KE AKU...??

6 comments:

sarah_hot! said...

go bebeh!go bebeh!

dee said...

keje kuat boleh mengatasi kelemahan...huhhuhu...of course ko mampu n layak sbb tu ko yg terpilih...sabar ek makcik..aku tau ko boleh atasi segalanya sbb smgt dlm diri ko tu kuattt, cam otromen..

pas ni ko mst tak takut ngn lipas dah,coz dh geng ngn depa...hahaha....

~ Ija ~ said...

insyaAllah.. kalo ko dah lepas interview & org tuh dah accept ko maksudnyer ko mmg MAMPU & LAYAK pegang jawatan tuh.. awal2 mmg la susah sebab baru nk adapt.. lama2 sume tuh akan jadik ko nyer a cup of coffee..

Anonymous said...

gaji dah besau....tanggungjawab pun besau la yang....alah bulihhh aihh....slow2....

Anonymous said...

ko boleh handle nyer my dear.....ko kan heroin pilem yg terhandal.....mesti boleh punyerrr......dari ku dott

GEODAIA said...

thanks u olls...akan ku cuba yg terbaek...huhuhu..