Tuesday, November 30, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Tempoh dok sengsorang...

Haaaa...smalam & spanjang minggu neh tempoh percubaan aku tinggai kat chalet tu sorang2 u ollsssssssssss...stakat malam tadi ok jekkk...tenanggggggggggggggggg je aku rase walopon aku tak leh tgk tv....tv rosak okehhhhhhhhhh....klau org yg tak leh idop dalam kesunyian mmg tak leh laaaa dok sini....tak sesuwaiiiii....tapi stakat neh aku ok jekkk....

Lepas maghrib aku ngaji...lepas isyak pon aku ngaji lagi...mau tak tenang idop akuuuuuuu...hehehe....lepas ngaji solat isyak tuuuu....aku jadik blurrrr jappp...dok memikir nak wat ape....soooo....aku pon gi la gosok baju untuk keje ari ni....pastu masok bilik dok atas katil ngan laptop akuuu....ngan laptop tu pon aku tak reti nak wat pe....broadband kat sini takde coverage langsongggggggg...last2 aku bukak semua video game liverpool yg bullet saved dalam laptop aku nehhhh....tak pasal2 kannnnnnnnnnnn...fan MU tgk game liverpool...what to do....?? i have no choice....layannnnnnnnnn....ekekekeke

Bile da agak2 bosan ngan laptop....aku tolak tepi then aku amek majalah Al-Islam yg abah belikan untuk akuuuuu....abah takmo aku bosannnn...tu yg dia belikan majalah tuuuu....aritu pon aku kene tarbiyah dia soh aku byk membace...asek ngadap laptop jekkkkkkkkkkkkkk....sekali padan muke akuuuuu...dok kat tempat tade coverage....nak tak nak kene la rajen2 membace.... abes tu aku nak wat pe lagi kannnnnnnnnnnnnn....

Tu pon aku tak tau bile aku telelap....dengan lampu tpasangggggggg jek....tau2 jek alarm aku bunyi kol 6 am....malam ni mende yg same la aku wat kot...haissshhh....

7 comments:

dee said...

der..mlm ni ade citer LBS...makin best dh skrg...pastu esok ade citer adnan sempit the series....hahahha...

weh...lu nye brukband tak dpt berkhidmat ngn baek ek...patut la bile aku online...ko takde...hehehhe...

GEODAIA said...

ye ke wehhh...lame da tak tgk LBS... cer ko citer dari episod 4 minggu yg lepas...wat dalam entry laaaa...nanti aku bace...at least aku nampak la jalan citer tu cam ne...hohohoh...

ko tak yah nak poyo...brokband pon tak deeeeeeeee...celah mane ko online?? hahaha...

dee said...

takde keje aku nk wat entry psl LBS...LDR nye citer leh la aku wat....hahahah..(ko tau tak LDR tu ape??)....

aku pakai deeband..ko ape tau???tak tgk tv...so..tak tau la iklan baru deeband....hahahha

GEODAIA said...

LDR...?? Lagenda Dee Rakus...hahaha....

tunggu laaaaaaaaaaaa...aku masok quarters nantiiiiiiiiiii...aku nak beli tv beso sebeso cam dalam panggong wayangggggggg...ko ade...?? hahahaha

dee said...

Lagenda Dayah Ronggeng la....dee rakus cam tak sdp je bunyiknya...dh cam citer "toy ur us" (sila sebut dgn betul ek)...hahahaa....

elehhhhhh..belagak ek nk bli tv sebeso dlm panggung wyg bagaiiiii..tapi takpela, kasi can...aku paham, sbg persediaannnn...

GEODAIA said...

hahahahah...TOY UR US....!! ko suke kan ngulit kenangan bangang tuuu... malu dowhhhhhhhhh....

aku cakap jek nak beli tv sebeso panggong tuuu...tapi takkan dapat nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....aku nak beli tv sebijik cam dalam bilik kat umah kuantan tuu...ok laaaaa...asal leh tgk kannnn... (caye tak...??)

dee said...

dayah...dh lama tak nengok ko malu...hahahahaha.....aku ske...ske...

weh...klu ko yg cakap...mmg aku sukar sket nk caya....sbb ko ske kencing akuuuuuu.....