Sunday, December 5, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Kau yang bernama CINTA....

walawehhhh...title jiwang siottttttttttt...ala u ollsssss...sile bagi laluan...aku neh sebenonye ngah bkerot-kerot dahi dok nyiapkan tender untuk tempat keje baru aku neh...balek dari kuaq ngan cinta aku neh smalam...aku wat tender tu....bangun subuh tadi teros sambong wat balek... klau dok ngadap sangat bleh bengong pale hotak aku nehhh....

so ni aku rest jap update entry....at least release la sket kepenatan otak nehhh....
gambo neh diambik mase kitorang makan kat Sekinchan Ikan Bakar smalam (5/12/2010)... pas tgk wayang citer Ngangkung & shopping sket kat Pavillion, kitorang teros gerak mai makan kat sini...sementare tunggu makanan sampai bgedik la jap amek gambo...da lame kottt kitorang tak bgambo sesame...hehehe....

Since da jauh ngan ini cinta...ujung2 minggu je la leh jumpe...lately beliau sebok ngan bola kat putrajaya so senang la sket nak jumpe...pas ni tak tau la bile plakkk...uhuk..uhuk...tak pe laaaaa...ni la dinamekan pengorbanan....ape yg aku lalui skang smua untuk mase depan...

Klau ngan Allah tiap2 ari aku berdoa merayu dimurahkan rezeki....permudahkan perjalanan hidop aku...lindungi & pelihara aku....doa untuk aku & beliau tak penah aku lupe...aku doa ape...?? hishhhhh...mane leh bagitauuuuuu...rahsiaaaaaaaa....ekekeke....

What can i say...stakat ari ni beliau sunggoh menyenangkan....keep it up luv...!!

7 comments:

Anonymous said...

sabar laaa my laling...bila berjauhan nie..mmg menyakit kan....tapi, bila dpt juper sesekali tue.....mmg meremang buluuuuuuu romaaaaaa....kan..???hahahaa.....dott

GEODAIA said...

hahahah...meremang bulu roma...?? ingat jumpe ngan antu kerrr...

Anonymous said...

hahahaha...hantuuu...ko la hantu nyerr.....meremang sbb perasaan dah bercampur baurrrr.....dott

::Azura Rahman:: said...

cepat2 laa kawin dayah oiiii.. sonang citer.. dak gitu?..

GEODAIA said...

dott: zaman antu aku da lame berlalu....skang ni aku sedang melalui zaman mithali...ekekeke...

kak zura: heheheh...masanya akan tibaaaaaaa....

dee said...

kau yang bernama cinta chanturu...hahaha..dh dok jauh2, kerindu-rinduan n kejiwangan sgt terserlah sejak dua menjak ni..perkembangan yg bagus..nk bagi hint dh ke??hehehe...

GEODAIA said...

huahuahua...cinta chanturu tu bf ko nanti...

biase la tu derrrrr...da jauh neh len sket rase...rindu juga ada lebihhhh...kikikiki...

hint...?? tungguuuuuuuuuu...