Sunday, December 26, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

COME ON MALAYSIA...!!

Yeeehhhaaaaaaaa....!! mase aku wat entry nehhh...sambil tu aku tgk bolaaa...skang neh Malaysia da lead 3-0 tuuuuuuuuuuu....!! huh...sangat membanggekan team bola malaysia kite neh ropenye kannnnn....tapi aku marah tol ar org yg dok men laser tuuuu....bangang...!! nak tgk bola tu tgk je laaaaaa...dok kaco player tu wat mende....perangai mengalah kan perangai monyettt....

Tapi kite jangan tlalu ghairah la kan ngan kemenangan untuk final (pertame) nehhh...kene tunggu la plak untuk final kat indon nanti kannnnnnnn....untuk game kat indon tu nanti cam2 leh jadik woooooooo....skang neh mmg la da cantek 3-0...kat sane nanti korang tak tau lagiiiiiiii....kan..kan..kan....pe2 kite kene tros bdoa & support team bola sepak negara...jangan la dok taksub support bola luar negara tu jekkkkkkk....

Di kesempatan neh aku nak ucapkan tahniah la ek untuk kejayaan malaysia stakat nehhh... tahniah kepada coach K. Rajagopal, Safee Sali yg sumbatkan 2 gol, Ashari Shamsudin sumbatkan 1 gol & player2 Malaysia yg len...!! aku dok ucap neh macam la dorang bace blog aku neh kannnn...hahahaha...tak kesah la tu kannnnnnn...yg penting aku mmg support dorang habis-habisan....walopon tak gi stadium....aku tetap sokong kat umahku syurgaku ni....lagi besttt....aku tgk bola ditemani bantal2...abes jek bola leh tros tido...sok nak keje....

2 comments:

dee said...

dengan ini..sy mewakili team malaysia...ingin mengucapkan terima kasih atas pujian.,sokongan,& special entry ini...kehkehkehkeh....

GEODAIA said...

hahahaha...giloooooo....