Monday, November 22, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Ronggeng lagi dan lagiiiiiiiiiiiiiiii....

Yeee....bsiaran kite skali lagi dari umahku syurgaku....

klau smalam mase aku ngan bullet....ari ni dari pagi sampai petang ngan dee pulak....misi aku ari neh adelah membeli beg AF (akademi fantasia) yg leh tarik2 ade roda tuuuuuuu....untuk aku bawak pi kursus esok...dee pulak misi dia nak carik pasal jek ngan aku...hehehe....

dari umah aku drive tros gi pekeliling parking kat sane....skali masok 4 hengget...ok laaaaa....klau bayo parking ikot jam tuuuuu kem salam aku nak masok....then aku ngan dee naek LRT gi Bandaraya atau senang citer turun kat SOGO...disebabkan aku tgh kebulo tak bekpes lagi... sampai sogo dalam kol 11 am tros la BRUNCH (bekpes + lunch)....pas makan baru kitorang merayau spanjang Jalan TAR....jalan punye jalan punye jalan....jumpe la beg idaman....maka beg beso gedabak tu aku usung la kulu kilir....tu pon aku soh bungkus dalam plastik....malu aku nak bawak tarikkkkkkkkkkkkkkk tgh2 bandar tuuuu...da mcam org larik umah da gayenye kanggggg....

Da puas pusing jalan TAR...kitorang masok pusing SOGO plakkk...bile da penat nak mati...dee ajak gi secret recipe...dia nak lanjeeeee....suke...suke..suke...!! sambil2 makan tu macam2 la kitorang borakkkkkkkk....macam 10 thn tak jumpeeee....hahahah....

aku klau nak bgosip....ngan minah neh je laaaaaaaa paleng aku pcaye....jujur gilerrrrr gua cakap luuuuuuuuuuu....

pas makan tros pi pekeliling tunggu dee naek bas kol 5 pm....

aku neh ade jek lagi mende nak citerrrr...but i have to make it short...mak aku da bising coz barang2 nak pi kursus sok aku tak packing lagi...tadi dia da sound 2 kali...masok kali ke-3 takot dia bambu aku kangggggggggg...hokhokhokhok....

sambong len....babaiiiiiiiii....




4 comments:

dee said...

nape tak citer psl kekalutan ko psl tak tau nk naek LRT belah mane??hahahha....wat la citer yg 'rare' sket...

der..mmg niat gua turun KL nk bli baju..tapi yg utama, mmg nk carik psl ngn lu pon,.hahaha..

GEODAIA said...

argghhh...ko pon kompius nak naek belah mane....ekekeke...

ingat tauuu...nanti cari baju yg "rare"...pastu amek gambo send kat akuuuu...hahaha...

dee said...

klu baju tu nmpk 'rare'...aku send la gambo kat ko...hehehe...aku dok teringat baju kat SOGO tu la...huahuahua...

aien said...

i pon nk cari pasal lah dng u hoho boleh kan