Sunday, November 14, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Sedetik Bersama Seabad Terasa

Alhamdulillah...smalam bersamaan ari Sabtu (13 November 2010), selesai sudah reunion aku ngan member2 tahun tikus (1984) Sekolah Menengah Taman Tasik Ampang....Kitorang adelah remaje purba yg amek SPM kat skolah tu tahun 2001...

Bertempat di Bora Ombak Ampang & bertemakan White & Jeans....majlis berjalan dengan lancar & sangat happening....aku sebagai sebahagian dari organizer sangat2 berterima kasih kepade smua yg hadir....dengan gelagat2 sporting smua membuatkan majlis yg dihadiri 57 org bekas students SMKTT ini meriah macam tempat tu kitorang yg punyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!! whoahahahaha....

Walaupun ade perkare2 yg sikit sebanyak mengganggu-gugat persiapan majlis neh...atas berkat kesabaran & kesungguhan organizer smuanye berjaye ditepis...wacha..wacha..wachaaaaa...!! hikhikhik....

Dalam majlis neh...aku & fit buaya ditugaskan untuk mengacarakan majlis...walopon aku penin ngan mamat neh...tapi aku redah jugakkk...penin sebab ape...?? sebab mamat neh mmg sangat memeningkan dari skolah lagi..hahaha...fitttttt...jangan marah aaaaa....aku cakap betol pe...korang tgk la tu ade ke datang reunion pakai baju pagoda....sabo je la akuuuuuuuuu....

Penin2 pon dia ni antare org kuat untuk majlis nehhh....tepukan untuk mamat buaye nehh...clap..clap..clap...wekkkkkkkkk.....

Ni plak aku ngan dott...sile beri laluan untuk gambo gedik kami ni yekkk...muahahaha...dia ni la org yg bertanggongjawab menguruskan segale tempahan kat bora ombak nehhh...

Haaaaaaa...ni plak mastura a.k.a angah bersama ashriq...angah adelah selaku ketua majlis reunion neh...tapi disebabkan ngah membuyong...pergerakan agak terbatas...so keje dia men ngan belon sudeyyyy....hahahaha....si asyriq tu plak selaku body guard mase kitorang gi bli barang2 reunion kat CM aritu...hahaha...

Lagi 2 org organizer adelah....Kucai (yg tengah semangat tiup belon tuuuu...) & aira selaku bendahari....aira yg pakai baju putih pink tuuuuuuuu....dorang berdua neh adelah kapel okehhhh....kepoh jek aku ni kannnnnn...ape salahnye bagitau kannnn...bukan mende tak elokkkkk...ekekek...
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ni la kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!! ni majlis da nak bersuraiiii...owh sebenanye aku rase mase smalam macam singkat sangat tauuu....rase tak puassss...!!

By the way...thanks again kepade smua...next time kite wat reunion lagi ke kannnnn...maybe dalam 5 - 10 thn lagi la kottttttttttt...diharapkan hubungan silaturrahim antare kite tak terputus sampai bile2...

4 comments:

dee said...

lu nye gaya cam artis la...hehehe

GEODAIA said...

hahahahah...gua mmg tak leh larik dari gaye artis tuuu.. hakhakhakhaktuihhhh...

chaya^aine said...

yeahh..sgt happening dan pening..ahaha..tp mmg best..rase kejap je kan..tak puas sgt2..lau dapat wat 2,3 hari nye majlis baru puas kot..ehehe..ape pon korunk d organizer mmg terbaik..setiap perancangan pasti ada halangan dan dugaan n berkat kerjasama..pasti perancangan itu berjaya..!!! tahniah pd u oll's muaahhhhh2..!!

GEODAIA said...

tq..tq...!!

ok gak klau nak wat more than a day...tapi kitorang takmo organize.. ko ar pulak organize ekk...ekekek...