Thursday, November 18, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Kesian abahhh...

kesian nape...?? bukan apeeee....dari pagi sampai la skang nehhh (jam skang menunjukkan kol 9.20 pm)...tak abes2 lagi keje dia....klau dulu aku tgk abah tak sebizi cam skang nehh...mase zaman aku skolah dulu aku assume tugas sebagai guru neh best sebab keje ikot sesi la kannn...kalu pagi smpai tengahari jekk...klau tengahari sampai petang jekk...sebab dulu aku tgk abah still ade mase nak gi holiday...skang neh nak gi holiday mmg payah laaaaa...

mebi bile abah da senior dalam perguruan neh...& pegang plak jawatan2 tertentu...menyebabkan keje dia melambak-lambak...bile aku ade kat ampang....memang biasenye aku akan tolong abah wat ape2 yang aku rase aku leh buat...ari nih pon dari pagi sampai la ke maghrib baru aku setel taip keje2 abah...tu pon petang aku stop dulu keje2 tu pi amek mak kat opis...kesian tgk abah tetido pas solat...takmo kaco....

oh abahhhhh...bawak2 la stop jap wat keje tuuuu....anakmu yg tgk ni plak rase penat...ehee....

3 comments:

Anonymous said...

Hey i am suuper boy

dee said...

So.,aku hrp ko dpt posting dkt2 umh ko je la..siang keje,mlm leh tlg abah ko hari2..leh gak buang hobi online 24 jam ko tu..huhu,.ok dok?

GEODAIA said...

hokhokhok...aku sambil nyelam minom air...even wat keje abah aku, on9 tetap on9...hahaha...