Thursday, November 11, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Good Bye Shahputra...

Before aku menggoreng untuk entry kali neh....aku nak ucapkan Alhamdulillah...syukur ke hadrat Allah Yang Maha Mendengar & Maha Memberi Rezeki...tiap2 kali lepas solat doa supaya aku dilimpahi rezeki tak penah aku lupe...dengan Allah je la tempat aku mohon & merayu apa yang aku nak...& skang rezeki tu sampai di saat aku sedang melalui momen2 indah kat Shahputra ni...

Sedih sangat2 okehhhhhhhhh...malam tadi aku tidoq dalam keadaan teresak-esak...coz memikirkan mereka yg tersayang yg akan aku tinggalkan...smalam tinggal 2 hari...ari ni tinggal lagi sehari je lagi aku berkhidmat di Shahputra...

Kite bukan tau kan rezeki kite cam ner...cam aku ni haaaaaa...datang mengejot...dalam keadaan aku tak ready....ni esok aku da last...tapi meje aku....bilik aku kat umah tuuuu....sket pon aku tak kemas lagi...takde mood...ermmmm...

Tiap2 ari mende wajib yg aku wat...bgado prong prang prong preng ngan dee...tapi standard kitorang ar...gado2 manje...pasni aku mesti rindu saat2 tu...sob...sob..sob...lagi 1 ngan abg bullet aku tuuu...dia da la kaki nyakat aku...pas ni sape nak nyakat aku lagi....?? hikhikhik.... ='(

Aku seronok giler keje kat sini coz kat sini aku enjoyyyyyyyyyyyyyyyy....!! keje yg baru ni nanti aku tak tau la camne...aku dok dgr2 bile da jadik pegawai neh keje mesti la byk...course sane... course sini...ntah2 nak ngadap pesbuk & blog neh pon tak sempat...takpe2...aku carik gak mase kasi sempatttttttt...den torai...huhuhuhu...

Aku ni sebenanye tak kuat dalaman nehhhh...berat jekkkkkk kaki ni nak melangkah sok...aku dok harap bia la lambat mase ni blalu....tapi mak abah, adek2, bullet & kawan2 yg bagi aku smangat untuk aku menuju puncakkkkkkkkkkkkk...!! ekekek....

Di kesempatan ni aku nak mintak maap dari ujung rambot sampai ujung kaki kepada semua yg rapat & tak rapat...yg kenal & kenal gitu2...ye la kannn...spanjang aku keje kat sini tipu la kan klau aku neh tak penah wat salah pe2 kannn...kekadang sengaje...kekadang tak sengaje...

Kepade students & ex-students plak...sori jugak yeee...ye la kannnnnnnnnn...mane tau mase ngan i dulu slalu kene sembur ke kannnnnnn....da name pon lecturer...menyembur tu da mmg skop keje insan bgelar lecturer nehhhh....huhuhu...

Ape2 pon...Shahputra tetap dalam ingatan...i luv u all...muahhhhhhhhh...!!

11 comments:

Rose Emely said...

hwaaaaa....sideynye haku baca. ingatkan nak duk shahputra sampai pencen.... ekekekke...ko dpt kijer lak ni wei. back to kl eh???

GEODAIA said...

uuuwwwaaaaaaa...aku pon ngah sedey nehhhh...

aku kene lapor diri kat putrajaya...so nanti aku kene campak mane tak tau lagi...

noramalina said...

aku pulak yg nak nangis... sama lah.. aku ingatkan pun ko keje sana sampai ke akhir nya.. huhu.. so lepas nie mana pulak?

dee said...

goodbye to u my gado2 fren...we had joy..we had fun...we had seasons in the sun...ekekeke...

congrats n i'm happy for u coz cita2 dh tercapai..aku pon mintak maaf atas sgla salah silap...

kat mane pon ko keje nnt, aku doakan smoga sukses slalu n jaga diri...aku sntiasa bersedia utk dgr citer2 susah, senang, sedih or gembira ko...lastly, semoga trus cemerlang dlm membina kerjaya baru..

GEODAIA said...

amal: aku dapat Pegawai Latihan E41 under Kemeterian Belia & Sukan...aku kene lapor diri 23/11 kat putrajaya...pas kursus nanti baru tau aku dapat mane kott...

GEODAIA said...

dee: thank u beb...aku harap ko akan jadik sahabat aku dunia akhirat...

InsyaAllah...ape2 hal aku akan share ngan ko...aku sedih wehhh...tak tau la kat tmpat baru nanti ade ke tak org yg leh jadik kawan aku macam ko...

Thanks atas segale-galenye...u sangat baek ngan aku...

dee said...

mesti la ade kawan baru yg lagi best2 sbb ko kan mmg best...huhuhu...

thanks gak kat ko utk sgala2 nya..dah la weh...tak mau sedih2..hapuslah airmatamu..huhu.. nnt jumpe lagi coz buah hati ko pon mmg kat sini,kan...hahahha...

dee said...
This comment has been removed by the author.
Eja said...

sedih dayah nk pndh...sedih lg bc kata2 dee tu...

echamrobben said...

jgn sedey2 miss..
semoga miss berjaya n success..:)
jgn lupekan ex student cam sy ye..hehehe.. rindu miss yg suke gelak! haha..:)

GEODAIA said...

cik ja: if ade mase nanti saye terbang datang sini ekk...sedih nehhhhhhhhh...

echam: i tak kan lupe kenangan ngan budak2 nakal futsal shahputra...u oll the best team & i bangge jadi sebahagian drpd u oll...i pon rindu sangat mase zaman2 kegemilangan futsal shahputra dulu...nanti sampaikan salam kat smua member yg ade ngan u yek... anyway...thank u so much...!!