Sunday, November 7, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Mak..abah...i sayang u oll lebey lahhh..!!

Cuti deepavali neh aku balek KL bukan stakat balek dok umah...tido...beronggeng ngan member2 & sebagainye...tapi ade mende yg nak dibawak berbincang ngan mak abah...ini seriussssssssssss... tapi idok lew aku dok bbincang serius cam dalam meeting kat opis ehhh...ehee...

Aku rase tak payah la aku citer kat sini mende ape yg dibincangkan...tapi aku sangat bersyukur sebab hasil perbincangan tu aku nampak sinar keterujaan dari kedua insan yg sangat2 bermakna dalam idop aku nehhh...penerimaan yg sangat baek...bagi aku sebagai anak ape2 jek yg aku nak buat, restu tu perkara paling penting....hehehe....

Tetibe kannnnn...baru aku tsedar yg aku da dewasa...b4 neh aku tak sedo kediri...ekekeke...sambil aku dok wat entry neh...aku tgk muke abah....aku tgk muke mak....semakin nampak kedot2 kat muke....rambot puteh abah lebih menguasai keseluruhan kepale....rambot itam ade la tinggai beberape belas helai kottt.....mereka da menginjak ke satu usia yg agak veteran....ade rase syahdu dalam diri aku nehh....tak dapat aku bayangkan klau aku takde mereka....pada aku mereka adelah segala-galanye....sumber inspirasi aku...

Sebab tu laaaaaaa...dalam setiap doa aku....doa untuk mak abah paleng utama....aku tau aku belom cukop berbakti....that's y aku harap mereka dipanjangkan umo...supaya mereka dapat melihat kejayaan aku...kebahagiaan aku....& aku nak share ngan mereka....

Ishh...tacim...tacim....aku neh da la cepat meleleh ayaq mata.....kang mak abah nampak plak mate aku merah....k arr...nak pi masok toilet dulu...ciaooo...

6 comments:

dee said...

sedih..sedih..gua pon touching + teruja...hehehe...dh dewasa dh awk ni kan...bagus la klu dh sedo..

bile aku tgk muke ko pon dh nmpk kedut2...kikikikiki...

GEODAIA said...

kihkihkih...ko dalam sapot aku mesti nak kutok jugak kann..cehhh...

dee said...

hehehe...bukannya kutuk...tak mau serius sgt...tak rock la...kikikiki..

GEODAIA said...

ha ah..btoi gak kannn...serius time2 ttentu jekk..hokhokhok...

~ Ija ~ said...

touching.... pasal mak bapak nih mmg senang nanges akuh.. sob sob sob..

GEODAIA said...

tak pe ja...untuk yg da takde tu..kite slalu2 la ingat ngan doa untuk kesejahteraan dia di sana...

Walaupon da takde di dunia...tapi bia sentiasa di ati...

Al-Fatihah untuk arwah mak ko...