Wednesday, October 6, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

SAHABAT GUA YG SEMAKIN TUA...

Gambo di ambil mase gi course kat loqstaq

Di waktu dan ketika ini....aku ngah merehatkan pale hotak aku ni....letak tepi dulu skrip jokpan test students aku...hapdet blog japppp....Entry kali ni aku wat special untuk sahabat paling dekat ngan aku NOR HADISAH ARSHAD a.k.a Dee a.k.a Isah (name glamer kat kampong...kikikiki)

Semalam bersamaan 5 Oktober 2010 (Isnin), genapla umo makcik ni 26 tahun...ish..ish..ish...lagi 4 thn je beb nak masok 30...arrrgghhh..tidakkkkkkkkkk....tapiiii..ape ade hal ngan nombor kannn...yg pentingggggg....tak payah la aku kabo kat sini...heheheh...

Pe2 pon makcik....SELAMAT HARI LAHIR yee...aku doakan ko panjang umo & sentiase dimurahkan rezeki....aku harap persahabatan kite kekal sampai akhir hayat....ko mmg sangat baek spanjang aku kenal ko....5 perkare yg puji ko adelah seperti berikot....aku kasik 5 jekk...tak bleh lebih2...selebihnye bia aku simpan untuk diri aku sendiri....heheheh....
  • mase aku masok spital dulu...ko la org yg btanggongjawab bawak aku pi spital "check in" kat sane...ko la org paling gelabah time tu bile aku kene warded...kihkihkih...muke risau aku tgk...tiap2 ari ko tak miss tgk aku kat spital....ade je citer yg ko bawak utk hiburan aku...heheheh...
  • ko sangat2 amek berat pasal aku....dari sekecik-kecik perkare sampai la sebeso-besonye... & ko jugak la yg byk bagi nasihat itu ini kat aku...
  • klau makan ko tak kan lupe aku....
  • ko sentiase bsedia bile aku mintak tolong ape2 kat ko....ko tak penah la bkire ngan aku...
  • ko bawak kete leh tahan gak laju... (puji ke nehh...?? ikot suke aku laaaaaaa...entry aku...)
Present ko kite carik mase kite gi holiday nanti k...ko pilih jekkk...aku mmg da niat nak bli kat sane jekkk...heheh...

4 comments:

dee said...

kahkahkah...tertouching sket...sket je tau....thanks byk2 mek yah..moga sahabat hingga akhir hayat...sgt senang je hati bila berkawan ngn ko..

lu nye pujian yg ke-5 tu sgt2 tak kena ngn gua..akhir kata..tak sabaq nya nk pi indonesia..pilih je ape2 ek???hahaha..

GEODAIA said...

kihkihkihkih...pilih jekk...tapi jangan la sampai abes duit aku ko pilihhhhh...hahahaha

dee said...

hahaha...tau takut...ala...lu kan kayaaaaaaaa...hehhehe

GEODAIA said...

aku ni kaye ngan budi bahase jekk...hahahah... (iye ke..??)