Friday, September 3, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

THE BAHLOL wat come back la pulokkkkk...

pagi tadi time aku ngah tgopoh-gapah nak gi keje (almaklum je laaa...da tlambat)...henset aku bunyi ade org nak wat video call ngan aku...bile aku tgk screen tpampang name BAHLOL...aku pon tak tau sape makhluk ni....tak silap aku, last dia dok ngaco aku tahun lepas...bile aku dok wat bodo dia tros tak call...tup tup...ari ni dia call balek...huh...lantak ko la BAHLOL...ko call la bjuta kali ponnnn...gi jahanam aku nak angkat...

free2 jek dapat gelaran BAHLOL...tak pasal2 "kurus" pahale poser aku....

4 comments:

dee said...

der..lain kali klu dia wat video call...lu pakai la topeng..

pahala pose kurus ek...takpe..dlm hal camni takpe kot..heheheh...tak sengaja..huhuhu..

GEODAIA said...

tol gak kannn...aku ingat nak pi bli topeng incredible hulk...pasni asal dia wat video call jek aku tros pakai...

ermmm...tapi kan...aku risau gak kang aku wat cam tu lagi dia suke video call ngan aku... hahahah...aje gilerrrr...

aien said...

heheh aku tumpg gelak ah x tau nk kate ape hooho

GEODAIA said...

tu la ko...gelak jek keje...cube carik keje len...ekekeke