Tuesday, May 11, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

pogrem mase cuti...

Sabtu (8 Mei 2010)

Ari ni aku decide dok umah jekkkk...takmo kuarrrr...nak rest & tman mak kat umah...abah takde kene gi skolah ade keje...klau da dok ngan mak tuuu...macam2 cite la kannnnn...tot tet tot tet....sambil aku dok layan pesbuk...mak pon menerap skali atas katil ngan aku nengok aku dok mengomen...

Malam plak kuar makan ngan mak abah & topek gi dinner kat setiawangsa...celebrate mother's day in advance coz sok pagi topek da nak balek PD...

Ahad (9 Mei 2010)

I got good news from my beloved friend, Zuriah a.k.a Mek....dia bagi msg kat aku yg dia da selamat bsalin baby gurl kol 4.30 pagi tadi kat HUKM...kbetulan aku dok memikir nak wat pe ari ni...so, da tau pasai mek da bsalin elok sangat laaaaaaa...leh la aku gi nengok dia kat spital....

Aku tros call dott ajak gi spital sesame...pas mintak permission kat hasben dia...tros deal kol 2.45pm aku gi amek dia kat umah...

heeeee...haku neh mmg teruje klau nengok baby....gerammmmmmmm....

muke baby lebam sket pasai mase nak kuarkan baby ni pakai forcept ke ape ntah...aku pon tak tau laaaaa...tapi mende tu besi...besi tu tkene kat muke baby...tapi tak tinggai parot...leh ilangggggg...

Isnin (10 Mei 2010)

Pas suboh aku tak de da tido...aku ngemas beg...ari ni da nak balek kontan...pepagi tu jugak aku gi isik minyak & angin tayar...check air kete & sempat la drive thru mcD melantak dulu kat umah...

dalam kol 10.45am aku kuar gi amek abg coach kat umah member dia kat taman sri rampai...b4 balek kontan, kitorang gi jalan2 dulu kat BB Plaza nak gi carik barang...sampai saket kaki aku ngekor mamat ni bjalan...da la jalan laju...sampai bape kali pusing kat tmpat yg same gare2 tak jumpe kedai yg nak dituju...aku neh klau penat + lapo, muncung aku leh jadik cam muncung dolphin...nape dolphin..?? ye laaaaa...dolphin comel skettt...ekekeke...

seb ar dia ajak dulu aku makan sebelom meneruskan misi mencari kedai tuuuu...klau tak pengsan aku kat situ...dia ajak aku makan mcD...ermm...da la bekpes tadi pon aku makan mcD...tghari pon mcD lagi...?? hentam saja laaaaaaaa....janji kenyangggggggg...pas makan baru la jumpe kedai tuuuuuu...fuhhhh...legeeeeeeeeeeee...

da puas pusing...kol 2.15pm kuar BB Plaza tros balek kontan...beh kurang 5.30pm sampai...

2 comments:

dee said...

muncung leh jadik cam muncung dolphin kononnnnn....sebenarnya, lagi panjang muncung ko dr muncung dolphin yg tak bape nk comeiii tu klu ko dh penat sgt tauu...

GEODAIA said...

hakhakhakhak...nak wat guane kannn...da penat otomatik muncung tu tlebehhhhhhhh...