Monday, May 3, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Berabok blog aku neh....

Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmm....salam 1 Malaysia....!! lame gak aku tak hapdet blog aku nehhh....bukan pe....bz sangat ngan pogram itu...pogram ini...pastu nak siapkan carrymarks students...skang neh students tgh mengalami penyakit stress ngadap final exam... lecturer2 pulak enjoyyyyyyyyyyyyyyy....!!

Ari ni last day aku kene jage exam dorang....so mende yg tgh bermain dalam pale hotak aku neh adelah H.O.L.I.D.A.Y....!! aku nak amek cuti puas2....nak balek KL...pastu nak balek taiping, penang & kedah...

Mak aku pon dok soh balek nak gi bli baju raye sesame...wahhhhhh....gile cepat nak beli baju raye okehhhhhhh...klau aku tak tahan napsu...kompem aku da pakai dulu gi keje smentare nak tunggu raye....ekekekekek....lame tu nak kasik perap dalam almari....beh baek pakai kannnnnn....

Malas ar nak bebel panjang2...nanti aku wat entry len pulak ekkk...

3 comments:

dee said...

abis ganti pose....boleh ar trus pakai baju raya ko tu...

aien said...

huk huk huuukk..terbatok2 i lalu sni laaa heheheh...mnyk habuk nih dh lme tuan die x sapu blog nih hahahha

GEODAIA said...

dee: ha ah kannnn..tapi aku kene make sure abes ganti dulu la ek baru leh pakai baju tu...so aku kene pulun abeskan pose aku...ehee

aien: jap..jap...aku amek vacuum...eheheheh..