Sunday, April 18, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Majlis Pra-Konvo UiTM

Sabtu smalam (17 April 2010) pihak kolej wat majlis pra-konvokesyen untuk students UiTM... untuk majlis neh aku dipertanggungjawabkan untuk jadik MC....bukan medical certificate okehhhh...pengerusi majlisssssss....mulenye aku takmo pasai aku tak biase arrrr...tapi pas discuss ngan koordinator (Cik Ida), aku agree....fuhhhhh...first time jadik MC mmg debo...

Aku digandingkan ngan Timie...dia neh students Masscom yang sangat berbakat & berpengalaman dalam bidang pengacaraan nehhh...b4 actual day...aku ngan Timie wat la preparation pe2 yang patot...tapiiiiiiiiiiiii...jadik MC neh bukan lah mende mudahhh...byk gak dugaannnnnn...sampai menangeh la akuuuuuu...tapi malas ar nak cite kat sini....bia org2 ttentu jek tauuuu...

Bile aku tgk student2 neh da konvo...tetibe ati aku neh rase tharu...hurrmmm..susah ar nak diungkapkan dengan kate2...cewahhhhhhhhh....hahahah...pe2 pon aku berbangge dengan pencapaian dorang nehhhh...



Dalam keserabutan aku menggalas tanggungjawab sebagai MC...ni la kawan aku yg byk tolong akuuuu....susah senang mmg dia slalu ngan akuuuu...tq yek dee...tak leh cakap lebeh2...kang touching...ekekekek...

kak ina & dee antare org kuat untuk majlis nehhhh....jubah satu kak...!! ekekek...

time neh mmg aku rase cam nak baring jek kat situuuu...ahaksss...penat gilerzzzz....

Selesai je majlis...aku rase syukur sangat2 coz everything berjalan lancar...Alhamdulillah... walaupun macam2 hal yg jadik....tapi maybe tu sme ade hikmah & Tuhan balas dengan kejayaan majlis nehhh...anyway...tahniah kepade smua yang terlibat ngan majlis nehhhh....yg spatotnya tlibat tapi wat bodo jekkk....tahniah jugak laaaaaaaa....

5 comments:

dee said...

pasni leh la amik job MC ni lagi ek..hehehehe...

tapi ape2 pon...job nyanyi2 totap jadi pilihan pertama ko kannnn..hahaha...

GEODAIA said...

ekekekek...tgk la keadaan...ade sket perasaan serik ni derr..ehee..

nyanyi tu hobi gua derrr...tak leh nak buang...huhuhuhu...

dee said...

gua tau...lu mmg gemilang bab2 nyanyi ni..

GEODAIA said...

cehhhhhhh...lu ni kan der mmg kannnnnnnnnnnn...saje je kannnnnnnnnn....ekekekek...

lysa's lyfe :) said...

wahhhh
sys amek kos ape?