Tuesday, March 23, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Tribute to Allahyarham Tan Sri P. Ramlee

Selang sehari pas event Ramli Sarip...students OM (Team Devout) wat event sempene memperingati Allahyarham Tan Sri P. Ramlee...untuk event neh derang jempot Dato' Aziz Satar & Dato' Mustapha Maarof...klau ikotkan ade lagi gambo aku nak upload tapi tenet slow nak mam kannn..so 4 gambo kat bawah neh je la aku mampu upload yekkk...

dalam event neh ade la derang wat pertandingan nyanyi lagu2 P. Ramlee...so untuk final pertandingan neh 2 artis veteran ni la yg jadik juri...Dato' Aziz Satar lebih selese bahasekan diri dia sebagai "Bapak"...Dato' Mustapha Maarof pulak "Uncle"....sonok bile dengo cite pengalaman dorang sepanjang bkeje & bkawan ngan arwah P. Ramlee dlu...kelako ade...sedih pon ade...time kelako tu aku pe lagi, gelak tak hengat donia la kannn...heheh...bile time sedih aku cume mampu sebek je la muke aku kannnn...nak nangeh maluuuuuuuuu....ekekek...

Pak ajis neh mmg sporting abes...org ajak menari, dia menariiiiiiii....tapi uncle mustapha pulak agak malu2...heheheh...


dua gambo kat atas neh...pak ajis ngan uncle mustapha ngah cerita pasai P. Ramlee...
Neh mase dinner...
Tema: malam pesta muda mudi
aku pakai biase2 jekkkk...tak reti da la aih nak dress up beria cam zaman budak2 dulu...ehee..
Tetibe lak kene tarik nyanyi ngan Pak Ajis...redah je la kannnnn...
duet lagu Berkorban Apa Saja...aku nyanyi tang korus jekk..coz yg tu jek aku tauuu...yg verse sme Pak Ajis yg nyanyi...lagu peberet dia tuuuuuu....huhuhu...

5 comments:

dee said...

sherashi bershama..

GEODAIA said...

mmg sherashiiiiii...huhuhu

kashang ar ko nehh...

dee said...

lu tu sikat...kahkahkah..

GEODAIA said...

ade aku kesah ke speccccccccccc...!! hahahahah...

::Azura Rahman:: said...

dayah... tolong angkut award kt blog kzura... TQ