Wednesday, March 10, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Mak bizi nox...

Whoaaaaaaaaa...1st of all aku nak mintak maap bebanyak kat blog aku neh kerane agak lame aku tak menjengah...aku cam lupe yg aku neh ade blog...heheheheh....bukan perrrr...siyes aku bz nak mampos...nak tkejo-kejo ngan rehearsal ramli sarip laaaaaaaaaaa...ade game futsal laaaaa... event students laaaaaaaa...pastu disebabkan kesibukan kalah pak menteri neh sampai demam mak nox...

Aku ngah demam panas pon aku redah gak men futsal...tu pasal lambat baek demam aku tuuu... hishh..klau mak aku tau mau benanah tlinge aku kene bebel...yg pasti skang aku da agak rileksss...lege rase bile pas satu2 keje selesaiiiii....

3 Mac 2010 - Ramli Sarip live @ Shahputra

Aku neh bukan la peminat fanatik Ramli Sarip...yg aku minat lagu dia Kamelia ngan Teratai tu je laaaaa...tapi seriously...bile da face-to-face ngan dia, tgk live performance dia & dapat lak bduet ngan dia, tetibe aku jadik suke gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr ngan dia....personally, dia dorang yg rendah diri, tak sombong & sorang yg mudah dibawak berborak...

Bile tgk live performance dia pon mmg gempakkk...aku tak penah mimpi nak bduet nyanyi ngan mane2 artis..tapi bile berpeluang bduet ngan PAPA ROCK nehhh...bertuahnye raseeee... heheheheh...kat bawah neh aku letak ar sket gambo ngan rocker hebat neh yekkk...


Neh time rehearsal (2 Mac 2010) beh kurang kol 10.30 malam...aku baru je pas game futsal...aku nak dekat ngan ramli sarip aku malu pasai badan belengaih...last2 dia yg datang dekat ngan aku...kihkihkihkih....dia pesan ngan aku supaye nyanyi ngan penuh perasaan, dia soh aku ingat kisah2 sedih aku, tapi aku tak reti arrrrrrrrrr...heheheheh...


Neh plak kat studio...ngah menunggu nak masok auditorium...

Gare2 gambo angkat tangan neh....baek punye aku kene nganjennnnnnnn...tu blom lagi aku bukak tudung siap kibas2 rambot akuuuuuuuuuu....kang takot Ella tak leh carik makan lak kang...hahahahah...

Neh aku bduet ngan Ramli Sarip lagu "Kumiliki Bayanganmu"...neh lagu duet dia ngan Khadijah Ibrahim...actually time practice lagu neh, tu first time aku dengo lagu nehhh...lagu ni la yg aku disuruh untuk feeling sedih2...tapi harap maap...mak mmg tak reti berjiwangggggggg noxxx....ahakss..

7 comments:

dee said...

akhirnya..ade gak entry baru ko..hehehe...klu tak..asyik2 nengok gambo ko cekak pinggang ngn "lipan datang lagiiii"...hehehe..

ko ade bran ke nk bukak tudung kibas2 rambut???tak sesuaiiiii langsungggg...cam org giler meroyan..

GEODAIA said...

hahahahah...aku tau ar ko peminat blog akuuuuu...

elehhhh...stakat nak kibas2 rambot tuuuu...klau disoh wat..aku wat jekkk...meroyan pon meroyan arrrrr...muahahahah....!!

dee said...

"lagu ni la yg aku disuruh untuk feeling sedih2...tapi harap maap...mak mmg tak reti berjiwangggggggg noxxx....ahakss.."

hikhikhikhik....kashanggggg la lu...

GEODAIA said...

kahkahkahkah...lu ar kashangggggg...!!

aien said...

wow wow wow i peminat ramli sarip u....hahahah tium kan die tuk i wakakkakaka

GEODAIA said...

tiummmmmm...?? ko tium ar sendirik...i tak rele u...hahah..

ikafantasi said...

if berminat nak beli beg berjenama sila ke www.ikafantasi.blogspot.com
harga berpatutan