Saturday, February 6, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Entry mengisi mase yang terlalu lapang...

Makan timeeeee....

Kroh..kroh..kroh...

Haaa...2 gambo kat atas neh mase aku dok dalam wad....kesian tak..? kesian tak...? klau tanye ngan member2 aku kompem dorang tak kesian punyeeeeee...keje nak nganjen aku jekk...
Ermmm...sejak 2 menjak neh aku termenyombong untuk melayan blog aku neh...bukan pe... kuar je dari wad aku gi jugak keje even still dalam mc...pale hotak neh dok memikir sangat student2 aku tu....kang jauh lak tertinggal....kesian pulok...mase dalam wad aritu...leh dikatekan tiap2 ari ade jek student yang call aku tanye "Miss, sok ade class tak?"....aduyaiii....tepon lak time aku ngah sedap tido....haishhh....tu pasai bile da discharge aku redah gak gi keje dalam keadaan yang tak bape stabil....siyes bile bjalan kekadang aku rase pale pening....arrrgghhhh... lantak laaaaa.....demi students tersayang...ekekekek...
Ari ni (6 Feb 2010)...aku ade appointment ngan Dr. Nasir kat KMC....Alhamdulillah sendi rahang aku neh da maken elok...mungkin berkat kesungguhan aku menelan jugak obat2 & ulang-alek gi fisio (walopon sebenanye aku maleh gile nak pegi)....eheee...lagipon aku rajen urut sendiri & wat exercise rahang aku neh....aku bsyukur coz aku injured neh takde ar sampai herot muke & tak serius... klau tak ntah2 org panggil aku MINAH SENGET...ekekekek...dalam pade aku tak senget neh pon macam2 org kate ke aku....tapi ade aku kesah...??
Mak aku mmg bising ar gak bile aku bsukan sampai jadik cenggini...ye laa aku kan pompuan...dia takot la anak pompuan dia neh tetibe senget-menget...tapi nak wat cam ne kannn... da name pon bsukan...heheh...

4 comments:

dee said...

mmg kesian sbnrnya mase ko masuk wad tu...dh cam tak keruan je gayanya...tapi biase ar kan..kesian, kesian gak...nganjen tak leh dielakkan gak..

muka lu tak senget la, de...tapi otak lu tu..mungkin la skit2..hehehe..

GEODAIA said...

kehkehkeh...otak gua tak leh nak ejas la de...gua da cube try test tapi tak lehh...ehee

dee said...

takpe2..tak yah susah2 nk ejas..yg penting..gua mmg suke kawan ngn org yg senget cam lu,de..hehehe..

GEODAIA said...

seb la lu pon senget gakkk...klau tak gua kat umah tu mesti skema & pendiam cam sipot jekk...ekekek