Monday, February 15, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Congratulations to my dearest fwen...MIMIE & KEROL...

Alahaiii...keciknye la gambo...
Whoooaaa...cepat tol mase blalu yekk...tup tup...sorang lagi member aku yang otak tak bape nak masak neh kawennn...heheheheh...anyway dalinggg...u look beautiful...ikhlas neh beb...tapi aku tetap tak puas nengok gambo bersaiz bape R neh pon aku tak sure...neh pon dee yg mms kat aku...
Pe2 pon aku nak mintak ampon sesangat coz tak dapat gi kawen ko yekkk...almaklum je laaa... ramai tol blumbe-lumbe nak kawen time2 valentine nehh...ye lew kannn..senang sket nak ingat anniversary nanti kannnn...kat kg aku neh pon melambak org kawen-mawen...so kene la gi...tapi jangan la sebabkan aku tak pi kawen ko...ko boikot kawen aku nanti...heheheh...
Tak sangke aku....da kawen da ko....da dewase ropenye ko yekkk....dulu dok bkawan ngan ko... dok bhingus jek lagi...hahahaha...disebabkan aku maleh nak type sms pepanjang wish kat ko... entry neh mmg khas untuk ko laki bini...
Aku doakan korang bahagia hingga akhir hayat....smoga dikurniakan anak2 yang comel, sehat, soleh & solehah....aritu ko cakap kat aku nak anak 12 kan mimie...?? smoga tmakbul...hahahah...
MIMIE....jadilah isteri yang solehah & sentiasa jage rumah tangge ngan baek yeee...
KEROL....ko tengok2kan la member aku nehh...ko pon tau kan...dia neh bukan btol sangat... hahahah...smoga ko jadik suami yang dapat mendidik isteri dengan jalan yang diredhai...
SELAMAT PENGATIN BARU
&
KONG CI PA CAI

5 comments:

aien said...

i pon x dpt p jugak sob sob sob...wah manyk cntik ituh mimie serupa ituh amoi sudh..mnyk tembam itu pp macham mau dgeget oleh saye....

Eja said...

slmt pengantin baru mimi..

Mimieku said...

aien: thanx k..

cik ija: thanx k..

Mimieku said...

komen aku:

aku terharu dgn ucapan ko babe..tak sangka ko bleh jadi serius tiba2..hahaha..jgn lah serius babe, tak best ah ko serius..

insyaAllah..semoga semuanya baik-baik saja..

Mimieku said...

nota kuku kaki:

suka-suki ko kata aku tak berapa betul? kalau aku tak betul, ko rasa ko betul sgt ke???hahaha..konpem 2x5 jek..