Monday, January 18, 2010 | By: HIDAYAH HALIM

Tetibe lak kene masok wad...

Ketike aku menghapdet blog aku neh...aku ngah dalam wad...tetibe lak tadi KMC (kuantan medical centre) call kate aku kene admit malam neh jugak...baru jek aku nak cuci baju kat umah tadi...skali dapat call cenggitu lak...haisshhh...

Bebaru neh mase Temasya Sukan UTM Zon Timur...aku kene men futsal, bola jaring ngan boling...mase game futsal, time tu aku pon tak pasti lawan ngan team mane, pipi aku blage ngan pale salah sorang player lawan tuuu...time men tu rase saket biase jekk...esok tu (ari ahad) baru aku rase yang sendi aku cam "tkuar carta" bile aku nganga nak makan....saket gilerrrrrrr...

Tu pasai ari neh aku gi klinik & doc bagi mc...tapi doc kate camne pon aku kene tros refer emergency kat HTAA...tapi aku cakap kat doc tu yang aku nak refer kat KMC...sampai KMC aku jumpe ngan doc Nasir...bile da check dia cakap nanti pihak dia akan call balek untuk procedure seterusnye...tup tup...malam neh jugak kene masok wad...
Hopefully takde la serius...ermm...

18 comments:

~ Ija ~ said...

giler sunggoh.. g tido arr.. org masok ward..doc soh rehat..

hopefully takde aper2 ar beb..

ShaZ Lee said...

get well soon...

Mimieku said...

semoga cpt sembuh k...take a good rest k..

GEODAIA said...

makaseyyyyy...!! kepade smua peminat2 saya...hahahahah...

aien said...

iye aku salah sorg kipas sush mati koh...eh p rehat lah...cempak laptop tuh...muga x de pape yg serius ek...ko kn kuat...kuat skrg

GEODAIA said...

tq beb...

pe2 pon lappy aku akan sentiase berade di sisi aku...heheh

wawadave said...

inilah cara org skrg berehat.. with laptop kan? k, smoga cpt smbuh dayah. kertas 1 rim dh ada kat ko dh.. cpt balik gune..hehehe

wanie said...

motto dayah yg baru 'bersukan sampai injured'... apalah budak sorg nie bersukan sampai laga pipi... ha, rehat banyak2 n get well soon...sunyi ksp tue tanpa ko dayah ooiiii...

GEODAIA said...

pesaket zaman modennnn...cam ni laaaaa...hikhikhik...tak sabo nak gune paper 1 rim tu... =p

anyway..thanks...

GEODAIA said...

kak wanie: dayah bsokan tlebih mesre...sampai lage2 pipi tahap hardcore...hahahah...kolej tu takde dayah pon mmg slalu bising.. kan..kan..kan..

dee said...

tak tau nk komen ape...same je la cam org2 lain..smga cepat sembuh..

GEODAIA said...

iyolah makcek..jangan lupe eh barang yg aku soh bawak..ehee...tq2...

Aku...kan Abangg said...

semoga ko cepat baekkkk punyeee!!
apapun uncle kanesan ko pun kim salam kat ko dayah...adiosss siss

dee said...

ha'ah la dayah...aku lupe nk bagi tau uncle kanesan ko tu..takpe2..nnt klu aku nk mai lawat ko ari ni..aku ajak dia skali,ek..

GEODAIA said...

abg rem: bang...tq2...ermm...uncle kanesan saye kem salam jekk..tak best langsung...kirim ar ringgit malaysia...heheh

dee: ko tak bawak dia skali siap koooo...

dee said...

beb..uncle kanesan berada di luar kwsn...tak dpt nk contact dia la..heheheh..

Eja said...

moga cpt smbh n cpt blk... sian ke dee duk sorg2..

GEODAIA said...

saye pon nak cepat balekkkkk... uuwwaaaaaa...