Monday, December 14, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Kol 8pm mesti ngadap tv...

Petang tadi pas jek bro bullet punch out...dia tros amek aku kat umah kitorang gi makan kat Mok Na (Tanjung Lumpur)...melantak juadah bertemakan ikang (ikan)...tiap2 ari dok makan nasik...so ari neh makan lauk2 jekkk...sedappppppppppp...!! kenyang gilossss...

Jarang noo aku ngan brader ni nak kuar pas2 keje...biasenye kuar pas2 maghrib...tapi motip ari neh kuar awai adelah untuk memastikan masing2 dok umah diam2 apabila malam menjelma...
kol 8 dok depan tv ngadap tv2...Malaysia vs Laos...sebagai penyokong pasukan bola sepak negara...kami tak kan lepaskan menonton sambil menjerit-jerit "gollllllllllllll...!!" tak pon "heee...lambat arrrrrrrr...!!" tak pon "mengong ar ref nehhh..." tak pon...ape2 je laaaaaa....biase laaaa...bile tgk bola neh kekadang emosi leh jadik tak stabil...mmg gile...heheheh...

Skang neh Malaysia leading 2 -1...hishh..tak senang dudok aku neh haaaaa...jap pandang skreen laptop...jap tgk tv...come on mesia...come onnn...!! ade org tak minat nyokong team mesia nehh... kununnye team kite neh tak kemanenyeeeee...tapi team2 omputeh tu bukan men lagik dorang nyokong...hurmmm...laen org laen citerase kannn..pe2 pon aku tetap sokong team mesia...tak kesah arr...ape2 game pon...congkak ker...guli ker...lari dalam guni kerrr...janji mesia... ahahahah...

7 comments:

hisyamrahman said...

malaysia menang....menang...and menang

aien said...

rezki malaysia mng beb hehe...gumbira

GEODAIA said...

yyeeeehaaaaaaa...!! 3-1 tuuuu... hebak...hebak...!!

Aku...kan Abangg said...

fes time nengok isteriku bersorak gollll ngalahkan hasbullah awang la plak!!! abis aku anak beranak bersorak bersama - sama dalam keta bila gol kedua n ketiga...aku rasa bangga ngan kuarga aku kerna tetap menyokong pasukan mesia...tapi aku konpius ngn isteri aku ni...ye ke ? dia yang bersorak tu???kwank!kwank!kwank!

GEODAIA said...

bangg..cube check balik..takot2 ade jin tsesat kerrrr...hahahah...

Mimieku said...

saravanan main tak?

dee said...

ko ni buta IT ke ape mimie???tak pon buta hati...takde kaitan pon saravanan dlm ini sketsa...