Thursday, November 26, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Honda Jazz (Black) - WMB 9700...DAMNNNN..!!

Heeeeeeeeeee...geramnye akuuuuuuuuuuuuuuu....aku neh bukan bengang ngan kete tuuu...kete tu tak bsalah pon...tapi driver dia yang toooootttttttttttt...bawak cam tooootttttttttt....tak pkir langsung keselamatan diri & anak dalam kete tu...da la pompuan...cam ne la orang tak stereotype ngan driver pompuan...bawak kete menonong jekkk....aku stuju klau orang cakap driver pompuan cenggitu...mmg ponnn...tapi tak de la sme pompuan driver cam tooottttt kannn...

Aku actually baru je sampai Taiping nehh...petang tadi btolak dari Ampang....cam biase la hiway ke utara...kete sokmo banyak & jap2 jem....dalam jem tu ade plak driver yang slamber nak mampos ikot emergency lane...laju lak tuuuu...klau kene tahan polis baru padan muke korang... bongok...

Mase kat Gua Tempurung...time tu tak de la jem...tapi dua2 lane byk kete...aku pon drive dalam jarak selamat dengan kelajuan beh kurang 90km/j jekkk...dalam ketenangan aku drive tu...tetibe kete seperti yang dinyatakan di atas ngan slamber bangang tahap gaban pangkah kete aku ngan tak kasik signal...sampai aku tpakse brek & pusing stereng aku ke kiri masok emergency lane...seb bek tak de kete yg lalu lane tu time tu...klau tak kompem aku kene langgar & kete tu da tentu2 blah cam tu jek kannn...aku neh mmg pantang sket ngan driver cam toootttttttt nehhh...aku hon panjanggggggggggggg bia dia pekak...aku bukak tingkap & tunjuk jari telunjuk aku....biasenye aku tnjuk penumbok...ntah laaa...maybe pasai nak raye neh... aku baek ati sket....eheee....tapi aku tak puas ati gak...aku men2 lampu...aku pasan dia cam nak lari dari kete aku...tapi takde peluang coz kete laju dari lane lagi satu...so dia tak dapat potong...

Bile ade peluang...aku potong kete tuuu...then aku saje slow bile aku tol2 sebelah kete tuuu... aku pon pandang jek dia....dia cume pandang sket jek then tros pandang depan langsung tak toleh2 dahhh....kalu ko pandang & angkat tangan tande mintak maap ke sejok la sket ati aku neh kann... neh takkk...wat bodo bangang bahlol tolol samdol sme ade lahhh...!! huiishhhh....emo tol aku neh...mau tak nye wehhh...saket ati nehhhh....!!

Klau pe2 jadik kene aku sorang tak pe...neh ade mak ngan abah aku...klau pe2 jadik kat mak abah aku...mmg aku tak maapkan koooooooooooo...disebabkan kecuaian ko leh memudaratkan orang lennn...tau takkkkkkkkkk...??!!

Huh...penat la rase marah2 nehhh...patot ar orang kate cepat marah cepat tua....dah laaa...tak mo da marah...in conlusion...bile korang drive tu...ingatlah orang tersayang yekkk...tu je la pesanan penaja...aku nak tido...sok nak raye...SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepade smuaaaaa...cau...zzzzzzzzzzzzzz....

3 comments:

dee said...

marahnyeee makcikkkk...mmg bangang pon org yg bwk keta tu...nyusahkan org jer..takpe2..nnt aku carikan sape owner dia..siap ngn details skali..hehehee..

GEODAIA said...

neh kire bengang tahap otomen dah nehhh...ko jangan bawak kete cenggitu dee...kang ade lak yg letak dalam blog siap no. plet ko kang...ahakss...

dee said...

klu ade org letak dlm blog siap ngn no.plet aku tu...aku tau la..mesti ko nye keje je yg rajeeennnn nk wat gitu..huhuhu...