Tuesday, September 1, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Berbogel + Baring Tgh Jalan = Nak Bunuh Diri

Wahhhhhhhh...title mengujakan gituuuuuu...meh sini aku nak story sket...smalam aku btolak balik Kuantan beh kurang kol 9 pagi...Aku memulakan perjalanan dengan tenang & rileks coz jalan lengang tak banyak kete...
Mase kat Jalan Hulu Kelang, aku bawak kete nak kate laju tak laju...nak kate slow tak slow ar kann...Sampai kat flyover susur Wangsa Maju, ade 2 orang brader bagi isyarat supaye ikot lane kiri skali...aku ikot je la...Aku ingatkan accident...rope-ropenyeeeeeeeeeee....ade sorang mamat India baring kat lane tengah sambil berbogel...!!! Huissh...benak pale hotak aku nengok mende tak sepatotnye tuuu...aje gilerrrrrrrrrrrr....cobaan membunoh diri tuhhhhhh....
Time tu maybe baru lagi mamat India tu wat pangai tu coz Polis tak smpai lagi...2 orang brader yang berhati mulia tu je yang handle jalanraye....Kesian aku nengok dorang muke cuak giler...India tu rilekss jek tkebil-kebil kat ngah jalan tuuu...
Tengok kejadian tu wat aku Istighfar banyak2 & aku cume mampu bdoa dipanjangkanlah umo India tu...jangan la dia kene lenyek ngan kete ke...lori ke...bas ke....

15 comments:

dee said...

kesian mamat india tu,kan..kemurungan kot..ish..ish..

cik kak, ensem tak brader yg berhati mulia tu??huhuhu..

GEODAIA said...

sengal nak mam...kemurungan?? hahahah...

aku tak ttarik nak tgk mamat bhati mulia tu ensem ke tak...aku ttarik nengok india tu...kikikiki

dee said...

aku pahammmmm...hahahahaha

GEODAIA said...

dee a.k.a isah veng_____ (fill in the blank)

Eja said...

dah tu cemana x ke arah nk bengap pale tuh... yg tertarik menarik pilihan ati nk ditgknya sape?? dayah..dayah...inikah yg dikatakan insaf...hehehehe..ampun..

GEODAIA said...

cik jaaaaa...saye bukan saje2 nak tgk... terrrrrrrrrrrrrr... hahahahah...klau cik ja kat situ pn kompem nengok jugak...silap2 cik ja nak benti tgk...dayah neh jalan jek trossss...

diLLa haLiM said...

ko pandai2 je keling tu nk bunoh diri. Manetau die nk jemur kt tgh panas mcm org putih dok wat tu..
X bek tau wat al fitnatul al arabiah..

GEODAIA said...

hape gile ko nak jemor tgh2 jalan.. klau ko tu len ar..coz ko mmg giler..hahahah...

dee said...

sama-sama je giler...kakak borek..adik rintik2..hahahahah...

GEODAIA said...

kawan2 juge byk mempengaruhi untuk kite menjadi gilerrr...

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek.

ZAF said...

sian dia.nape india kalau nak bunuh diri je mesti kat tengah jalan, kat rel keteapi, gantung diri? renug2 kan dan selamat berpuase. hai, salam perkenalan. nice blog. jadi follower ye

GEODAIA said...

jom..jom...nanti leh berkomen-komenan...hehehe...

Aku...kan Abangg said...

salammu sis...
gaya penceritaan menarik...
siap ngan effect...
sadisss...tapiiii
boleh tanya sikit x?? apa yg menarik kt india tuh haa?

GEODAIA said...

alah abg nehhh...dayah tak mo cakap...bulan2 pose neh...kang batal pose dayah...dayah soh abg lanje mcD kang...