Thursday, August 20, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Pengumuman....pengumuman....!!!

Doa Malaikat Jibril menjelang Ramadhan

"Ya Allah tolong abaikan puasa umat Muhammad, apabila sebelum memasuki Bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal berikut:
  • Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada)
  • Tidak bermaafan terlebih dahulu antara suami isteri
  • Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya"

So...di kesempatan ini...aku/saye nak mintak maap kepade smua yg mengenali diri yg serbe kekurangan ni...hope Ramadhan kali ni dapatlah kite same2 improve segale kekurangan yg yg boleh diperbaiki....

Kepade kawan2 baek ku....sori sgt2 if selame kite kenal aku slalu dok nganjeng sampai boleh menusuk kalbu...harap tak de dendam...tak baek tau dendam2...Tuhan marahhhh....

Di bulan yang penuh kemuliaan yang bakal menjelma neh...hope jugak kite same2 kurang kan kontroversi...tingkatkan prestasi....pastu klau gi bazar jangan bli makanan ikot nafsu okehh...kang membazirrrrr....membazir tu amalan syaitonirrajimmmmmmmm.....marilah kite ingat-mengingati antare satu same laen...

11 comments:

Ieda said...

Di bulan yang penuh kemuliaan yang bakal menjelma neh...hope jugak kite same2 kurang kan kontroversi...tingkatkan prestasi....pastu klau gi bazar jangan bli makanan ikot nafsu okehh...

emmm sesuwai statement tu utk ko dyh....hahahhahaha

GEODAIA said...

heloooooooo...aku neh nafsu makan ne ade ehhh...ko tu haaaa...hahhaah

Ieda said...

aku makan sesudu jer..minum pn seteguk...makan sesenduk...bersederhana hendaknya di bulan mulia....hehehhehee

GEODAIA said...

bagos..da brubah da kawan aku neh...klau tak dulu satu bazar sek 7 tu ko nak borong kann...ngeee

Ieda said...

ishkkk...fitnah tu NK..aku rasa ko ngn deesah yg byk borong....hahhahaha

Eja said...

dikesempatan dayah bg ni (hehehe...), sy nk mohon ampun maaf gak pada seme yg mengenali sy.. selamat menjalani ibadah pose..

dee said...

selamat berpuasa...tingkat kan amal, jangan wat dosa..maaf dipinta dari ujung rambut smpai ujung kaki atas kesilapan n salah yg sama ada sedar..apatah lagi tak disedari..

MiMieku said...

selamat berpuasa...tingkat kan amal, jangan wat dosa..maaf dipinta dari ujung rambut smpai ujung kaki atas kesilapan n salah yg sama ada sedar..apatah lagi tak disedari..

GEODAIA said...

ni ape ke he nye pakai ayat same nehh...sila bina ayat sendiri.. =p

Ieda said...

beribu kemaafan kupohon jika ada terkasar bahasa...terburuk tgkah laku...tersakit hati naluri...sepanjang persahabatan kita...moga di bulan mulia ini...hidupmu lebih diberkati...

GEODAIA said...

Same la ngan aku ye...ampunnn...