Friday, August 21, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Mak Abah tetap ranking pertama....

Sempene Ramadhan neh...smalam aku sebagai anak mintak ampun kat mak abah atas segale salah silap aku selame neh...rase sayu jek bile ingat mak abah yang sekarang cume tinggal bdua...time wat entry neh pon air mate aku dok bgenang tunggu mase nak meleleh...tapi aku cover baek punyeeee...kang orang lalu lalang nampak lak...malu aku.....
Rase diri ni amatlah bertuah masih mempunyai mak abah yang sentiase ada ketika aku susah dan senang...dan disebabkan tu la...aku tak penah rase susah yang teramat....even aku cube sembunyikan kesusahan aku...tapi mak abah s'olah2 dapat merasekan yang anaknye ini dalam kesusahan.... Sesungguhnye mereka adalah segala-galanye bagi aku....
Aku selalu bdoa untuk tros menjadi anak yang baik untuk mereka....bdoa untuk ditetapkan hati ni supaya sentiase menyayangi mereka sehingga hembusan nafas terakhir....
Dayah sayang mak abah....muachhhh....!!

6 comments:

dee said...

vote for mak abah...AFUNDI MAK ABAH...huhuhuhu...doala slalu utk org tersayang...

MiMieku said...

dee:ko neh byk main lah dee..org seyes ko main2..aku tgh ngantukz nih...mmg nak tdo neh...

btw,ada kena-mengena ke?huhu

MiMieku said...

dee:ko neh byk main lah dee..org seyes ko main2..aku tgh ngantukz nih...mmg nak tdo neh...

btw,ada kena-mengena ke?huhu

MiMieku said...

mak ayah adalah mati,hati dan jiwa kita..tanpa mereka tiada kita dan kehidupan kita hari ini..bunyi mcm klise, tp that is reality yg kdg2 kita alpa atau sengaja utk menidakkannya..fikir2kan lah...

mggu nih nak balik kg..apa lg,membantu berniaga kuih-kuihan..huhu..mebantu kah?atau tido kah?yg penting nak melantak best2 dan jupa mak dgn abah aku nun jauh di desa...

dee said...

mimie..aku ni dh terlebih2 seyes tau...aku pon ngntuk ni..tolonggg laaa...

GEODAIA said...

yeeehuuuu..aku balik jugak KL ari jumaat baru nehh...hehehe...