Monday, August 24, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Balik jugakkk....

Aku neh pade mulenye tak mo balik KL minggu lepas pasai minggu neh da tentu aku nak balik...nak celebrate birthday dila ke-22 (31 Ogos 2009)....almaklum je la tgh sengkek tak gaji lagi neh....ngeee...
Ari jumaat petang bullet ajak gi makan char kue teow kat stadium....tetibe dia meluahkan hasrat cam nak balik KL nengok anak sedare dia yang baru lahir 19 Ogos baru neh....jiwe rage aku neh mmg nak balik sebenanye nak bbuke ngan mak abah...so aku ape lagi dengan bbesar ati ajak dia balik naek kete kancil aku yang comel & lemah lembot tu...jimat sket (eh..bukan jimat sket ehh..jimat banyak tauuu)....klau aku balik ngan dia idok lew trok sgt duit aku neh meleleh kuar kannn...
Maka....pas makan kitorang balik umah masing-masing untuk besiap....tot tet tot tet tot tet...kol 10 malam gak lew baru btolak....kol 1 lebeh baru sampai KL....
Bile nak balik kuantan lak smalam...kunun2 nak balik dalam kol 5....then bullet kasik mesej yang abg dia soh balik pas bbuke....lagi skali ngan besar atinye aku setuju 100% coz aku pon dok tunggu dila, mie & dzakwan balik dari loqstaq....so leh la bbuke reramai....smalam kol 1 pagi baru sampai kuantan...huh....penat gilerrrr...sampai tlepas sahur pagi tadi....hikksss....

9 comments:

MiMieku said...

tot tet tot tet tot tet.......mcm bunyik apa daaa

GEODAIA said...

bunyik tapak kaki aku lew...betape aku lintang pukang bsiap time tu.. ahakss...

dee said...

tot tet tot tet tot tet...lintang pukang la sgttttt.....

GEODAIA said...

klau ko ade time tu kompem ko leh tgk secare live kelintang-pukangan aku...sampai almari aku pon aku tak tutup...ngeeee

dee said...

almari tak tutup??patut la ade bunyi2 cam lipas bersuka ria je dr almari ko tu..hahahaha..

GEODAIA said...

ko memang...ko memang...!!! tak mooooooooooooooooooo....

MiMieku said...

aku nyampuk sat eh............sape kah yg kehilangan anak yg tgh sawan warna?????

GEODAIA said...

bukan sayeeeeeeeeeeee....

MiMieku said...

aku tau bukan ko..tp ko adalah ibunya....hahahahha