Wednesday, August 26, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Entry takdok tajok...

Ish...tak sabo nye rase nak balik minggu neh...nak gi lepaking ngan member2...balik baru neh aku terperok jek kat umah...1st pose tu jek gi bazar...bapok jem sampai aku nak parking moto pon takde space...huh...biase ar...aku neh mmg sgt tidak suke kepade keserabutan...aku tak tau la klau aku keje kat KL neh...mesti culture shock...hikss..ye lew...keje kat kuantan mmg senang lenang aku....ne ade jem2 neh...nyamannnnnnnn jek...
Balik neh mak soh aku ngan dila gi bli baju raye...ni lagi satu yang aku pening....aku tak tau nak bli baju kaler pe tahun neh...ade sape2 leh kasik idea...?? huuuu....yang pasti aku nak cube elak gi Jalan TAR dan jalan2 yang sewaktu dengannye...tempat peberet aku ialah Carrefour Wangsamaju...kat situ pon byk gak choice baju lawo2...mase chill ngan member2 kat uptown bulan lepas pon byk gak baju santek2 & murah...kawan2 jom weh...sape2 yang nak shopping tu...kite kuar sesame...beh sket...
Jika berminat untuk bpoye-poye ngan mak...sile hubungi mak di talian seperti yang anda save dalam tepon anda yekkk....makaseyyyyyyyyy....!!!

16 comments:

MiMieku said...

makkkk....nak ikottttttt..jom chilll kat chillis...hahaha

MiMieku said...

ko pilih lah kaler purple...nyamannnnn sungguh kaler tuh tau

dee said...

dayah...beli la kaler pinkkkkkkk....lebih nyaman n selesa..lgpun, ko kan ske pink..huhuuu..

jgn bli merah coz baju merah ko tu pon tak terbuat2 lg..yg penting, bila nk cari org upah wat baju, jgn anta kat nyonya tu lagiiiiii...

MiMieku said...

dayah,ko beli kaler hitam..hitam itu kualiti

GEODAIA said...

mimie: ermmm...purple ekk...akan dipertimbangkan..ade tak kaler yang tak de lagi kat malaysia neh...ngeeeee....

dee: korok mu pink...aku pon tak mo da anta kat nyonya tu...hahaha...ksian aku...

GEODAIA said...

aku ade gak bcite-cite nak bli kaler itam (tinggi tak cite2 aku??)...tapi mesti la ade labuci bagai nyahhhhhhhh...baru la glammmmmmmmm...ahakss...kang bli itam kosong jek...cam bkabong lak kannnnn...

dee said...

dayah..ko bli kaler pink la...pink la..pink la...tolonggggg laaaaaa...

mimie ko bli kaler gold tau..tak pon kuning..huhuhu..suke suki je srh org bli,kan. hahahhaa..

Aku...kan Abangg said...

kulit ko tu pdn ngat ngan kalerr kelabu taik angine jerr...maaf yer kalo x suke..abg sajest jerrr

MiMieku said...

ko neh pe hal dee???sawan kaler ke??

MiMieku said...

dayah: ko mmg lah kena glam nyahhhh..artis suam2 kuku..klu tak glam mana nak hot nyer....

GEODAIA said...

abg..kelabu taik angine ke...kelabu engine kete abg..? hakhakhakhak...ermm...kelabu pon cam santek...tapi tak mo ar kaler cam taikkkkkkk...

mimie...mak da tak kuase dilabel artis suam2 kuku @ hangat2 air dalam cerek @ basah2 cam popia basah @ seangkatan dengannye...mak da insap...okehhhh... =p

Eja said...

dayah insaf??? leh caya ker...samapai skrg xleh nk caya lg nihhh...

GEODAIA said...

saye mintak tolong sangat kat cik ja...tolong la caye...tolongggg laaaa...=p

MiMieku said...

dayah kah yg insaf??????aku masih berfikri2 tentang itu..

dee said...

mimie..typing error tu...hahahaa..

GEODAIA said...

aku nak gelak jap... kahkahkahkah...hahahahah...kuikuikuikui...wawawawa...harharharhar... (huh..penatnyeeee)

BERFIKRI-FIKRI...??