Thursday, August 27, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Hamek kooooooooooo....!!!

Huh....naseb bek aku pasan makhluk neh kuar dari lobang saloran air dalam toilet pagi tadi... klau tak mau meraung aku kene geget ngan lipan neh....da la time tu aku ngah mamai....aku nampak je lipan neh tros tbuntang bijik mate aku...aku pe lagiiiii....tros amek btol syampu yang aku da mmg sediakan khas untuk bunoh lipan....since mule2 aku dok umah neh mmg da byk lipan aku bunoh...hebat tak aku...?? huahuahuahuah...selalu tu kecik2 jek...tapi kali neh...hamek koooooooo....ntah bapak ke mak lipan neh....jantina tak dapat dikenalpasti....
Klau ade sesape yang nak wat dokumentari pasai PEMBUNOH LIPAN...tak yah susah2 carik orang len...call jek aku...kehkehkehkeh....Pe2 pon maap dipohon kepade dee sekirenye tido anda tganggu di pagi2 bute....mau tak nye...keletung keletang aku hempok lipan tu sekejam-kejamnye...sebelom lipan tu hancor sempat gak la aku amek gambo lipan neh dulu...kikikiki....
Tapiiiiiiiiiiiiiiii...klau aku nampak lipas....yang pasti aku akan panjat jamban tak pon aku tros lari sekuat ati kuar toilet tros dapatkan PEMBANTERAS LIPAS iaitu dee....dee mmg teror bab2 hambat lipas neh...klau dapat kat tangan dia kompem penyek....eeee...geliiiiii.....

11 comments:

Eja said...

kat umah area tu mmg byk lipan-lipanan n lipas-lipasan ni kn... bkn nk jd pembunuh tp keadaan memaksa kn...

GEODAIA said...

tau tak pe...dayah cobe tak mo jadik pembunoh...tapi keadaan mendesak...ermmm...(poyo)

dee said...

syabas kerana berjaya membunuh lipan tu...
aku hengatkan alarm aku dh bertukar bunyi "keletung keletang" pg td..rupe2 nya mmg ade operasi pest control..hahahaha...

MiMieku said...

dee basuh tangan tak lps pegang lipas tuh?????hahahaha

GEODAIA said...

tgk gak arrr..kekadang basoh..kekadang tak...hahahah... hape la ko neh...basoh laaa... kang kene virus seseme lipas lak kang...

dee said...

mimie..dlu iye la aku tak basuh tgn..hahahaha..

dayah..naseb baek ko ckp aku basuh tgn...klu ko ckp aku tak basuh tgn lepas memusnahkan lipas tu...siap arrr...aku bagi sekor kat ko nnt..

GEODAIA said...

aku ne leh wat jahat ngan ko dee.. mengundang padah namenye tu... (eee...tolong laaaa...)

wawadave said...

rumah kitorg pun byk lipan nih. hok besor mcm yg ko kerenyek tu.. once kuar dari toilet.. tak sempat nak ketuk.. laju nor. Dayah, ko bleh la gang c.ida.. dia pun takot lipas..

GEODAIA said...

hahahahah...bagos...leh wat club "ANTI-LIPAS"

@zura said...

lorr... ngape x awetkan je lipan tu dayah... leh susun kt rak.. x yah susah2 nk beli kt kedai... hahahaha...

GEODAIA said...

awetkan pastu wat jus kan...sape2 yang nak kuatkan tenage (ape2 jenis tenage la kannn..) leh bli jus tu kat dayah..huahuahuahua... (nak tmuntah ar plak rase)