Monday, July 6, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Karnival Sukan Shahputra - MARA 2009

4 & 5 Julai 2009 telah diadakan Karnival Sukan Shahputra - MARA (staf2 yg keje kat MARA KL tu...yg bangunan dia kaler biru kat ngan Pertama Kompleks tu...haaa detail aku kasik tau neh)... Karnival kali neh bagi aku ade 'fight' ar klau nak dibandingkan tahun2 sebelum neh...ye la...asek Shahputra je menang...tak best gak kan...(blagak nak mampossss...!! hahahahah)

Antara sukan yg dipertandingkan adelah Bola Sepak, Bola Jaring, Futsal (L/P), Bola Tampar (L/P), Badminton (L/P), Takraw & Ping Pong (L/P)....Untuk acare sukaneka lak ade game Lari Dalam Guni, Galah Panjang, Lari Ikat Kaki, Congkak Gergasi, Kelereng & macam2 lagi la...

Memang meriah la karnival kali neh...untuk sukaneka neh aku ngan dee masok acare Lari Ikat Kaki...aku rase dia jek yg bleh jadik rakan duet aku untuk acare tu...coz kitorang memang 'sherashi bershame' okeh....ni kali kedua kitorang menang untuk acare neh...sebelum neh kitorang menang time wakil OM....heheheheh....ish...maleh la nak taip byk2...korang nengok je lew gambo2 kat bawah neh...hikkss...

Nana...jangan ngangkang sgt...mau kene 'ole' tu....

Pandai tol camerawoman neh tangkap gambo...it seems like i want to 'tandok' the ball....
tu teknik camera sahaje okeh...aku klau men futsal mmg tak suke men tandok2 nanti pale ting tong...hehehehe....


Layak ke aku nak jadik keeper? hak tuihhhh...

Seiring dan sejalan....seindah bunga di tamannnnnnnnnnnn......

Gile susah rupenye larik dalam guni neh...

Geng2 Lari Ikat Kaki....

yeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaa.....heee...naseb la tak koyak suar kitorang....huhu

muke kasik ketat sketttttttttttt....

16 comments:

hisyamrahman said...

woi...kalah bola jaring tak mau citer...hahahahaha

Ieda said...

aku tgk posing kat gol tu cam cheerleading jer...xjoin yg shptra nyer..leh gediks skit...hahhahahah

Ieda said...
This comment has been removed by the author.
dee said...
This comment has been removed by the author.
dee said...

ida..minah ni klu tak join cheerleading pon,,mmg gediks aje ble bergambo...sawan kamera..hahhahahaa..

GEODAIA said...

en syam: owhh...tlupe la plak... ala...stakat kalah 6-7...tak menusuk ke kalbu pon...hahahah...

ieda: shahputra tak de team cheerleading lew...klau ade mmg aku join nye...(ish..tak hengen aku)

dee: eleh dee...bukan ko pon da tkene virus sawan bgambo tu... hahahahah...tu la...kawan lagi ngan aku...

@zura said...

wei.. apsal gambo2 semua terkangkang je... bahaya sungguh.. aksi luar batasan tau...

GEODAIA said...

kak zura...ade mase dayah neh amat la sopan dan lemah lembot...bile sampai time dayah da naek antu cam tu la jadiknyeeeeee..kikikiki...

dee said...

nak cari bile mase dia sopan n lemah lembut tu...agak susah sgt la kak zura..tp..bile nak cari time dia malu, sgt senang..hehehehe..

Eja said...

sempat ker dayah ni nk bersopan santun..klau ada habaq mai no Dee.. cek nk tgk sket.

GEODAIA said...

deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!! ko jgn gatai pecah rahsia ekkk...aku blasah ko kang....

dee said...

eleh...setakat nak belasah aku tu..tak takut lgsg la..kang aku bagi minatang tu kang..hahahahahaa..

GEODAIA said...

dee sengal...

Ieda said...

kalu dia nk belasah ko dee,aku pos laju kat ko sekawan lipas...hehehhehe kasik suprise sama dayah....

Mc Zue said...

huhuhuhu.. rendunya la rasa...

GEODAIA said...

cik zu mmg tauuuu...tak datang pong sukan neh... =(