Thursday, July 2, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Hepi Besday Makkkk....!!!

1 Julai 2009 - Besday mak yang ke-51
Mak...
Dayah doakan mak panjang umo & dimurahkan rezeki
You are the best for us....Nothing gonna change our love for you
Sad...coz I'm not with you on your birthday
But I have something special for you mak
Hope you will like it...Juz wait for it ye makkk...ehe...
LOVE U SO MUCH!!! Muach...Muach...
My comment about my mom:
  • Garang ooooo....tapi mase kitorang kecik2 jekk....mak yg slalu bantai aku klau nakal... abah kureng sket bab2 bantai membantai nehh...
  • Sentiase support aku....tak kesah klau aku nak blaja dalam bidang ape yg aku nak.... tapi sentiase patoh ngan kehendak abah....
  • Tempat aku mengadu...Very understanding person....
  • Menteri Kewangan aku....akan memastikan tiap2 bulan aku mesti simpan duit...klau aku tak simpan, she will ask me "why?"
  • Klau kuar shopping....mak suke blanje aku even aku tak mintak....slalunye mak suke blikan aku baju...
  • Jadik org tgh aku ngan abah....klau aku ade ape2 'hajat' biasenye aku akan cakap ngan mak.... then mak akan sampaikan 'hajat' aku tu kat abah...heheheh...

Ishhhh....klau nak comment lagik...mau bjele-jele entry aku neh kang....sampai sini je la aku nak comment pon...yg len2 bia simpan dalam peti...huhuhu....

6 comments:

dee said...

Hepi birthday makcik...semoga panjang umur..murah rezeki..bahagia selalu..

GEODAIA said...

nanti aku sampaikan kat makcik yeeee...hikss

Eja said...

HEPI BDAY MAK DAYAH...

GEODAIA said...

hahahahah...cik ja neh kekadang klaka jugak...anyway...thankss...

wawadave said...

Lupa lak, nk wish ko Happy Birthdays to u n yr mum!

GEODAIA said...

thank u...thank u... =)