Monday, June 1, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Tanya Pada Siapa

First time aku dgr lagu Tanya Pada Siapa neh....tros aku t'kinje2 bluetooth dari adek laki aku... best arrrr (bagi aku lew...)....klau korang tak minat....ade aku kesah..?? janji aku minat...saje ar nak share ngan korang...klau korang suke...donlod ar sendirik ekk...heheheh....name band neh Angelika....kiut miut aku nengok dorang neh....


Tanya sama pokok ,
Kenapa bergoyang
Nanti pokok bilang ,
Ada monyet yang goncang
Lagi-lagi duka , Lagi-lagi lara
Kau katakan aku yang mula semua
Oh kau telah mencuri seluruh hatiku
Dan kini ku minta kau pulangkan semula
Kerna ku tidak mahu cintaku dimiliki
Orang yang tidak mengerti
1,2,3 langkah kita bermula
4,5,6 siang tanpa kelam
7,8,9 kau kuibarat intan setia mentari terus menerangi
Hari demi hari masa lemas terjalan
Sinaran mentari seakan bosan
Kau kata ku tak setia ,
Ku bilang kau gila
Hubungan kita ada yang tak kena

Antara oh lelaki dan wanita yang bercinta
Bila cinta tak sekata , siapa yang harus disalah

Antara Oh lelaki dan wanita yang bercinta
Bila cinta tak sekata kita mula bertanya
Kenapa , mengapa.. kenapa oh mengapa
Siapa yang harus disalah

Oh.. Kau tlah mencuri Oh Hatiku ,
pulangkanlah Oh semula,
ku tak mahu Oh cintaku , kau miliki
Oh kau telah mencuri seluruh hatiku
Dan kini ku minta kau pulangkan semula
Kerna ku tidak mahu cintaku dimiliki
Orang yang tidak mengerti..

4 comments:

dee said...

aku dpt bygkan ko terkinja2 bluetooth..hahahahaa..

aien said...

suke gak lgu nih...rhythm ye cm lari laju2 hehe...layn seh

dee said...

aien ni semenye suke aje..

GEODAIA said...

ko pon suke kan..kan..kan...