Friday, June 5, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

Cerite ringkas...

3 Jun 2009 (Rabu)

Dari semalam lagik aku da pkir ari neh aku nak gi saloon...nak potong rambot...rambot da panjang cam pontianak...rimas...da alang2 adjust rambot supaye "gune jari pon bolehhhh..."
Pastu petang amek mak kat MINDEF....smentare lepak tunggu mak...aku ingat nak layan ar tenet jap dalam kete...ade la network "WirelessKL"...tapi hampehh...slow...macam ade tak de jekkk...ermm...beh baik tak payah...

4 Jun 2009 (Khamis)

Ari neh aku ngan topek gi Low Yatt nak bli laptop & register broadband untuk abah...tetibe lak abah da mule nak beteknologi...huisshhh bahaye neh....siap nak tau blog aku bagaiii....klau adek2 aku yg bace aku tak kesah sgt....tapi klau mak abah yg bace...malooooooooooooo arrrr....
Smentare tunggu mamat tu siapkan laptop tu....kitorang gi jenjalan kat sg. wang shopping sket2 & carik makan... aku tak suke foodcourt sg. wang tu coz kotor....lipas merate-rate...eeeyyyaakkksss...yg paling tragis skali bile adek aku neh tsedut 'sesuatu' dalam air teh ais dia...naseb la dia tak gigit 'sesuatu' tu...bile kuarkan dari mulot dia...arrrrrrrggghhhhhhhhh!!!! telur lipas ghopenyeeeeeeee....aku rase nak tmuntah bile nengok mende tu....uuwweeekkkk....nasik goreng aku byk lagikkk....tapi mintak maap la yek nasik...aku tak mampu nak abeskan ko....mmg tobat ar...aku da tak mo makan kat situ....
Da settle amek laptop kitorang tros grak gi Jusco AU Keramat lepak2 kat Old Town White Coffee untuk merasmikan laptop baru tu...heheheheh....pastu cam biase nak tros amek mak...
5 Jun 2009 (Jumaat)
Mood kureng sket ari neh....disebabkan mood tak bape baek ari neh...aku kuar jenjalan sorang2 gi Carrefour Ampang....tgh aku dok window shopping...tetibe ade orang blari-lari bawak troli ngan cameraman follow skali...erkkk....ape kejadahnye smua neh....tkezut makkkkk...
Ghopenye dorang tgh wat rakaman program "Perang Kuali" yg bakal ditayangkan kat Astro maybe untuk puase @ raye nanti kot...aku agak jekk...coz dorang pakai baju kurung....pengacare rancangan tu Anita Sarawak...& pengacare jemputan Isma AF7....
Da program tu plak wat kat foodcourt....so aku pon amek pluang ar melantak sambil tgk dorang wat program tu....layannnnnnnnnnnn....

2 comments:

dee said...

suspen je bace yg 5 jun tu..aku ingtkan ko kena ngn program Hee Haa Jgn marah...huhuhuhuu..

GEODAIA said...

hahahahah...mintak simpang wehhh... malu klau org kg tgk...