Saturday, June 6, 2009 | By: HIDAYAH HALIM

6 Jun 2009

Pas breakfast...gi mandi...aku tros kuar gi saloon nak wat treatment rambot....pastu aku gi Ampang Point lak nak carik cartridge printer coz abah nak....sambil2 tu carik la ape2 yg leh dibeli...tapi tak de mende yg best ponggg....
Aku ingat nak lepak minum air kelape kat kdai mamak luar Ampang Point tu....skali aku perasan ramai artis tgh lepak kat situ....tak tau ar plak ape dorang wat kat situ....hishh....segan ar plak....aku sorang2....kang tak pasal2 org ingat aku pon artis....hakhakhakhak tuiiihhh....
Minum air kelape len kali je lew....sampai umah dila & mie pon da sampai...dorang balik ampang nak lunch ramai2.....ntah bile la nak beranak adek aku neh....sok aku da nak balik kuantan....wat next week baru beranak....kompem nak kene balik lak next week coz pas 2 minggu bsalin dia kene balik loqstaq nak abes pantang kat sane.....
Petang kang nak wat kelas komputer untuk abah....heheheh....nak kasik abah celik-seceliknye ngan IT....huuaarrrrgghhhhhh.....ngantoknyeeeeee....gi tido jap ar....zzzzzzzzzzzzzzzzz....

1 comments:

noorshah_roslee said...

boring..boring..boring...zzzzzzzz